Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Habibi pisze:Raz miałam problem z oddychaniem po połaczeniu ok.300mg kody i ok.500mg, ale następnego dnia. Za duże dawki jak na łączenie :/. Od tego czasu nie łączę kody i tramka. Wyglądałam na tyle źle, że kazali mi z pracy iść do domu.
MajkiMajk pisze:Połączenie bardzo dobre, ale trzeba znać swój organizm i wiedzieć ile środków podać...
Gwyn, ciepełko było cudowne
Przedawkowania Tramalu nigdy nie dostąpiłem.Raz rzygałem (pierwszy raz) i raz chciało mi się rzygać po 1.5g w ciągu doby, no i bolała mnie główka, ale nic poza tym.Wczoraj przedawkowałem pół tablicy mendelejewa i mam zwauokaca strasznego jak penis lucyfera.
Czasem się boję , że im więcej wrzucam , to kolejny raz mogę już nie wstać...
Ja po weekedzie z Tramaldolen i Valim mialem dziwna akcje w poniedzialek rano. Czulem sie jak nawalonu. Chodzilem od sciany od sciany. Fakty..wypilem moze ze 3-4 browary...ale prosze was, to nie byl kac. Rzucalo mna jak bym bym po litrze. Czy to normalnie. Pomogly mi 2x Valium, ale i tak mialem problem z dotarciem do pracy
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata