Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 2 / 0
Prace Społeczne
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Spotkała mnie wczoraj dziwna sytuacja, a mianowicie panowie policjanci stwierdzili, że mi wjebią mandat 5000zł... po namówieniu ich zeszło na roboty społeczne, tyle, że owi panowie nic nie kazali mi podpisać, nie powiedzieli terminu, do którego mam to wykonać.. Nie zawieźli mnie nawet na dołek. Jedyne co zrobili, to mnie spisali. W związku z tym muszę odpracowywać to 60h, czy psy chciały mnie postraszyc?? I mam to olać ciepłym moczem?
  • 1 / / 0
no oczywiście że tak wiesz policja to ci może co najwyżej mandat wypisać i napewno byś go miął w łapie od wymierzania kar typu prace społ grzywna jest sąd ew prokurator pzdr
  • 96 / 2 / 0
o to skurwiele bezczelne... Nie dość, że byli chamscy do oporu, to jeszcze im się 'żarcików' zachciało...
Dzięki za odpowiedź endo19.
Temat do wyrzucenia/zamknięcia
  • 3854 / 316 / 0
Jak by Cię zawieźli na komisariat, i wypisali wniosek o prace społeczne to mógłbyś się martwić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.