Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 71 / 1 / 0
Albo jestescie tacy tepi albo czytac nie umiecie . Wiecie co to jest niska szkodliwosc spoleczna czynu albo nadgorliwosc ?
Nie ma premii ? A myslisz ze czemu skurwiele jak znajda opalona lufke u malolata w szufladzie w biurku to ciesza sie jakby trafili szostke w lotka ? Bo pomagaja swiatu stac sie lepszym ? BrightestStar jak dziesionujesz babcie na osiedlu to wiadomo, ze skarga Ci nie pomoze .
When I die put that bottle in my hand
All these years on earth, and was my only friend
  • 2775 / 39 / 0
Zawód jaki wykonuję wyklucza takie zachowania z mojej strony. Premii nie ma. Nie wiesz nic na ten temat i rozmowa z Tobą nie ma sensu. To, że Ty widzisz coś w określony sposób wcale nie oznacza, że tak jest.
Co do opalonej lufki to wielu policjantów udaje, że jej nie widzi. Sprawa zapewne i tak zostanie umorzona a oni będą mieli ogromną ilość papierkowej roboty
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Nie no moze troche nadinterpretowalem dzialanie systemu, ale reakcja psow byla co najmniej taka jakby polska strzelila gola w finale mundialu:
- Aaaaa! Mamy Go! Zajebiscie!!!
- Ale panowie to nie jest marihuana, to damiana.
- Co Ty kurwa pierdolisz, masz przejebane
No i w tym przypadku skarga zrobila swoje.
  • 71 / 1 / 0
Znam co najmniej dwie osoby u ktorych opalona lufka byla poczatkiem dosc dlugiej odsiadki. W dupie byles gowno widziales
  • 2775 / 39 / 0
1. Nie pisz posta pod postem, jest od tego opcja "edytuj"
2. Nie wiem jak to wyglądało jeszcze 1.5 roku temu- w każdym bądź razie wielu panów z policji robi jak napisałem.
3. Trzeba być debilem, żeby dać złapać się z opaloną lufką i aby ona była powodem odsiadki
4. Widziałem i wiem więcej niż Ty. Wybacz dzieciaku ale rozmowa z Tobą tylko mnie bawi
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
1. Ciebie powinni z "edytowac"
2. Teoretycznie nie kazdy policjant jest zly
3. Tez tak mysle
4. Zachowujesz sie jakbys mial trzecie oko
  • 360 / / 0
Wasza dyskusja jest demotywująca.

Ja miałem ostatnio niemiłą przygodę... Panowie policjanci przyłapali mnie na oddawaniu moczu w pobliżu opuszczonych torów. Podciągnęli to pod zanieczyszczanie środowiska i przebywanie na terenach kolejowych(tu mieli rację). Z nudów mnie przeszukali i znaleźli zmielone ziarna Yopo i zmielony powój(wiem - jestem idiotą, że to miałem przy sobie). Zabrali mnie ze sobą na posterunek i jeden z nich postanowił poudawać złego policjanta. Zaczął pierdolić, że "chuj go obchodzi, co to jest i wsadzi mnie za posiadanie amfetaminy, blablabla". Mając świadomość, że to jego zabawa, by umilić sobie godziny pracy, uśmiechałem się uprzejmie. Przesiedziałem pół godziny w areszcie i mnie wypuszczono, bo znudziło mu się straszenie mnie. A i jeszcze próbował mi wmówić, że krople na podrażnienie oka zmniejszają źrenice ;D I zastanawiam się czy opłaca się skarżyć
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 75 / / 0
na psow niema sposobu
  • 2775 / 39 / 0
Na każdego jest sposób. Warunkiem jest tylko posiadanie mocnej podstawy

Edit: przydaje się także świadek lub kilku ;)
Ostatnio zmieniony 25 września 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 75 / / 0
bez kitu moze i jest sposob ale ja tam nawet nieproboje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.