Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 1 / 0
Nie chce tu robić żadnej reklamy, ale polecam te armatę
http://www.dopalacze.com/lufka-szklana- ... t/704.html

Do kupienia nie tylko w dopsach, widziałem w innych sklepach.Długość standardowa, szkło grube hartowane, bardzo fajnie zrobione zwężenie przeciw-kometowe (choć jeśli ktoś planuje palić proszek to polecam sitko - fajnie wchodzi od drugiej strony, łapie najmniejsze drobiny syfu, choć trzeba je wymienić od czasu do czasu bo się zapycha).No i dodatkowo mamy całkiem ładnie ozdobioną lufę, osobiście polecam z żabką - oczy żabki służą jako stojak, więc lufę można położyć tak, że cybuch jest skierowany do góry -> temat nie wyleci ;-)

Mimo, że lufa dość gruba, to i tak się rozbiła spadając z ok 1,5 metra na 2 kawałeczki (twarde betonowe lądowanie).
Generalnie, to polecam.Większa, grubsza, pojemniejsza, ładniejsza i wytrzymalsza od kioskówki - taki towarzysz/przyjaciel na całe życie (jeśli będziemy o niego odrobinę dbać i uważać ;-) ).
  • 509 / 2 / 0
chsn pisze:
golden afternoon pisze:
c) jak chcesz opalac to sobie kup porzadny pot a nie lufke za 50 groszy ;]
Tyle w tym temacie.
Lufka za 0,20gr i "porządny pot" to dwa różne sprzęty do różnych zastosowań.
Tyle w tym temacie.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 82 / / 0
Kioskowe lufki opłaca się "hodować" tak do 2 -3 gietów, potem robi się syf i smoła.
Również nie zdarzyły mi się pekające szkła, ale to pewnie od jednostronnego opalania, albo stukałeś o coś rozgrzaną lufką. Lub macie w sklepach lipne szkło. Może się do Jezusa pomódl, to więcej się nieszczęście nie zdarzy ;) Ale imho przecież nie ma tu powodu do zmartwień.

@golden afternoon byś się odezwał kiedyś czy coś ;p
The Cane pisze:
Lufka za 0,20gr i "porządny pot" to dwa różne sprzęty do różnych zastosowań.
Tyle w tym temacie.
O to to.
  • 509 / 2 / 0
gzzz88 pisze:
Kioskowe lufki opłaca się "hodować" tak do 2 -3 gietów, potem robi się syf i smoła.
O syf i smołę zasadniczo się rozchodzi, kiedy się hoduje szkło ;>
  • 574 / 3 / 0
Moje berła pekały po modyfikacjach palnikiem. Chyba, ze troskliwe panie z kiosku dbaja o nasze zdrowie otłukujac te narzedzia szatana.
  • 509 / 2 / 0
...co powoduje ich pękanie, a to z kolei nas wkurwia = konspiracja pań z kiosku niewiele ma wspólnego z dbałością o nasze zdrowie ;-)
  • 255 / 7 / 0
kilka razy szkla spadaly na beton i odbijaly sie pozniej kulały po betonie a innym razem rozpływały sie w dloni niczym brylka piasku.
Ostatnio zmieniony 20 września 2010 przez hamah, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 656 / 12 / 0
Od dmuchania w lufe przy opróznianiu albo jak ktoś sie ślini przy jaraniu i spływa do berła, wydaje mi sie że nagła zmiana temperatury powoduje jebniecie, chociaż mi sie to nigdy nie przydarzyło.
  • 255 / 7 / 0
zawsze mnie wqrwia jak koles ktory pierwszy raz pali , pluje do fiksy .... ico mam qrwa z tym zrobic , jebnaac o glebe ?
  • 56 / 2 / 0
Mi pękają zwykle tylko te gratisówki ze smarta (konkretnie z euforii). Co ciekawe, nie mieści się do nich filtr od papierosa :-D

Kioskowe, nawet najtańsze rzadko kiedy się psuły. Spaliłem z niektórych naprawdę sporo a zakończyły swój żywot dopiero z chwilą upadnięcia na ziemię.

Oczywiście to nie jest zasadą i w obu grupach zdarzają się wyjątki ^_^
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.