Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Ja się raczej nie martwię o bad trip. Bardziej interesuje mnie teraz czy da radę zmłotkować przez papier śniadaniowy siona I czy można je wrzucić do szklanki z wodą, sokiem i wypić na raz. czy trzeba je żuć i żuć i żuć i na końcu połknąć?.. nie chce mi się żuć :)
Jak macie jakieś ciekawostki, albo tipsy to dawajcie :)
edit: acha, a jak z piwem do powoju ? i tak wypiję, ale powiedzcie jaki to może mieć efekt.
Kecaj, daj na proch i do szklanki z wodą i z sokiem z cytryny. Nie wiem tylko, czy lubisz cytrynę.
Sok może przedłużyć nieco tripa.
Możesz iść, jednak Twoje oczy, wyraz twarzy i rozglądanie się dookoła zdradzą wszystkim, że coś jest inaczej z Tobą.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Sok z czarnej porzeczki musiałby być sokiem a nie jakimś lipnym nektarem czy innym takim. Były sobie kiedyś takie iMAO ale komuś się nie spodobały, a z LSA się lubiły.
Najlepiej na pusty żołądek.
I jeszcze jedno, nie ufaj nikomu. ;-)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.