ODPOWIEDZ
  • 131 / 2 / 0
Nie sugeruj się samym mnożnikiem siły przeciwbólowej w stosunku do morfiny bo to nie zawsze idzie w parze z potencjałem odurzającym %-D
W szczególności, że on działa agonistyczno-antagonistycznie. Coś jak tramal to pewno będzie ^_^
  • 394 / 5 / 0
Jeżeli chodzi o ten przeparat dla koni to to zwykły lekarz weterynari może go wypisać ?? można to dostać w zwykłej aptece? %-D %-D %-D
nie wiem czy dawanie tego tutaj było ok...ale w sumie,niech tez to zabronia,niech wszystko zabronia.......
A co ty taki skąpiec? przecież wszyscy wiedzą, że jak ćpun na głodzie to do weterynarza idzie jest to powszechnie znana historyjka więc nie myśl, że to jakaś wielka tajemnica.
Bananax to raczej będzie taka bupra ale pewnie fajne :D No racja taka bupra jest 30 razy mocniejsza od morfiny przeciwbólowo a nie wywouje eufori tylko takie fajne opiatowe uwalenie.
Ostatnio zmieniony 06 września 2010 przez Wolny Od Nałogów, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 131 / 2 / 0
A np. petydyna formalnie jest słabsza niż morfina. Opiaty muszą przede wszystkim być czystymi agonistami żeby dobrze klepały. Te różne wynalazki rzeczywiście jakoś działają ale to nie jest to co po fentanylu lub heroinie :-D
niech tez to zabronia,niech wszystko zabronia.......
No i wtedy to już nie będzie niczego %-D
  • 641 / 16 / 0
I się okaże że Kononowicz był drugim Nostradamusem. Prędzej czy później tak będzie, tzn nic nie będzie, nawet niczego nie będzie.
  • 394 / 5 / 0
F/H i nie zamierzam (narazie %-D) Tylko takie lajtowe rzeczy a więc cos takiego jak. Cześciowym agonistą też można się naćpać np taka nalbufina podobno jest bardzo dobra pod tym względem, tramal niektórzy wielbią i nie mogą bez niego dnia wytrzymać. Pare ludzi wjebanych w bupre mówi ze nie ma lepszego dragu.
  • 641 / 16 / 0
No ja to dosłownie jestem zakochany w buprze. A tą nalbufiną to mnie zaciekawiłeś, bo to łatwo dostępne i chyba całkowicie legalne (a przynajmniej w USA), serio to daje kopa? Kiedyś szukałem info na ten temat, ale niektórzy twierdzili że to daje dysforie bardziej niż euforie, poza tym to steryd - o ile mi wiadomo, łatwo to kupić, pytanie czy warto?

edit:
No i jeszcze jest to substancja bardzo feministyczna, bo działa zdecydowanie lepiej u kobiet niż u mężczyzn, u mężczyzn powoduje nawet zwiększenie bólu...
  • 394 / 5 / 0
http://talk.hyperreal.info/nalbufina-t21277.html
tu masz o niej temat. Ogólnie to mało wiem o tym ale kolega mi polecał. Mówił, że jak będe miał dostęp to kupować hurtowo :D.
Nie próbowałem tej substancji ale zgodze się z tobą bupra jest zajebista :). Ogólnie w tym wątku mało jest napisane. Z tego co wiem ma wejście. Tylko jak w mocne opio jesteś wjebany to tego nie możesz brać. Voorman jak ty jesteś w USA to wal se hydromorfon,oksykodon itp tam to jest dostępne jak w polsce tramal.
Edit: To napewno nie jest steryd %-D tylko jakaś daleka pochodna morfiny (z grupy morfinianów)
  • 641 / 16 / 0
Gdybył był w USA, to bym nawet nie spojrzał na bupre, mając do wyboru oxycodon, oxymorfon, hydrocodon i dilaudid (hydromorfon), chyba vicodin (osławiony przez House`a) o ile go nie wycofali - jest dostępny tak łatwo jak u nas talvosilen forte (na zwykłą?). Dalej Percocet i inne cukiereczki, ekstrakcja i do dzieła, żyć nie umierać.
Pain Clinic - które istnieją tylko po to by przepisywać prochy, raj na ziemi i zarobki wyższe, ale żeby nie było tak słodko to powiem, że ceny leków w USA (i nie tylko) są przerażające, nawet przy wysokich zarobkach.
Jestem w Polsce niestety :(
Nie jestem wjebany w zasadzie w żaden lek. Miałem w życiu dwa nałogi: alprazolam i alkohol.
Opio to ja lubię sobie wziąć tak kilka dni i potem tydzień przerwy. Natomiast mj to tylko codziennie. To może jednak mam nałóg. mj? ;)

Co do nubain`u, poszukaj dobrze, gdzieś pamiętam że to nie tylko opioid ale i rozbudowuje mase mięśniową, ale mogło mi się przewidzieć.
  • 394 / 5 / 0
Prawdopodobnie masz na myśli, że ma wpływ na wydzielanie hormonu wzrostu (tak jak np GBL)
ale to ma mały albo b mały wpływ na rozwój masy mięśniowej. Sterydem napewno nie jest jak jest pochodną morfiny.
Ile w Usa np takie opakowanie powiedzmy 30 tab Vicodinu kosztuje?? Talvosilen forte(30mg kody i paracetamol chyba 500 albo 300 już nie pamietam) na zwykła recepte ale można wyżulić bez.
  • 317 / 12 / 0
Prowadzilismy juz dyskusje na ten temat,ale czy ktos w koncu próbwał tego wynalazku??Bo opis naprawde mi ciekawie wygląda :diabolic:

Butorfanol należy do grupy narkotycznych leków przeciwbólowych o mieszanych właściwościach agonistyczno-antagonistycznych względem receptorów opioidowych. Przejawia 4-7 razy silniejsze od morfiny działanie przeciwbólowe i jest jednocześnie pozbawiony wielu działań ubocznych i niepożądanych charakterystycznych dla morfiny. Butorfanol nie wywołuje groźnej depresji ośrodka oddechowego, nie powoduje zahamowania aktywności jelit. W dawkach analgetycznych butorfanol w zasadzie nie wpływa na akcję serca. Oprócz działania przeciwbólowego butorfanol działa również uspokajająco. Po podaniu dożylnym działanie przeciwbólowe pojawia się po 15 minutach i trwa prawie 3 godziny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.