Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jak to jest z antybiotykami i fetą?
Jeżeli jest ktoś chory, wciąga kreski i przyjmuje antybiotyki i jakieś inne leki to jakie są tego skutki? Wyniszczenie wątroby?
Np. Tussipect, Augmentin, Coldrex, Febrisan, Apap etc.
Ja staram się nie brać żadnych leków podczas fukania. Jak coś to dzień-dwa bez __ i dopiero leki. ;]
A jak wy robicie?
Czy w ulotce powinna być podana jakaś informacja w stylu "Stosowanie leku z, powiedzmy, fenylami albo coś?"
Bo ja się nie mogę doszukać niczego w necie.
A w sumie, to można zaczekać, aż się wyzdrowieje. No ale jakby nie, to co w takim wypadku?
Coldrex, Febrisan, Apap wedlug mnie ok
Wg mnie lepiej wyzdrowieć, poczekać aż organizm wydali metabolity leków i trochę odpocznie. Szkoda zdrowia
Tifaa pisze:To jeszcze Ci się nie rozregulował cykl od białego? 8-(
ratata pisze:czy.ktos.wymiotuje.po.amfetaminie????mi.coraz.czesciej,sie.to.zdarza.wczesniej.przez.2.lata.wciagalam.mialam.przerwe.i.teraz.znow.wciagam.choc.rzadziej.ale.za.to.wymiotuje.jak.biore.co.mi.jest?????
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.