Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Nie chce robić burdelu w innych wątkach, więc rozkopuje ten.

Jako że chce sobie potripować z deksem i 2C-E dzisiaj, a zaczął mnie dość niekiepsko boleć ząbek, więc łyknąłem jeden antidol i 300mg ketoprofenu.
Przy takim zestawieniu nie ma żadnych przeciwskazań by złeść paczke akodżinksa i 20mg wyżej wymienionej fenetylki?
Z góry dzięki
  • 757 / 31 / 0
Nie bój się. Jeśli Cię rozjebie to po prostu nie będziesz mógł wstać (do leżenia Ci opiekun raczej niepotrzebny). Gorzej jakbyś jakimś cudem sigma-plateau złapał ale na to to raczej szansy nie ma.
  • 2310 / 11 / 0
@ce to chyba MAO ( tylko nie wiem jakie ) . Gdzies śłyszałem nieciekawą relacje z doznań, także lepiej szamaj 2Ce na drugi dzień po DXM . Ja tak orbiłem z Br DF'ami i było gites .
  • 1474 / 15 / 0
Akurat o miks 2C-E z DXM'em mi nie chodziło...
Podobno to MAO, ale mieszałem te dwa wiele razy i nigdy nic złego mi sie nie działo.
Chyba że w głowie %-D
  • 46 / / 0
A ja mam pytanie co do kawy i napojów energetycznych. Można chlać?
Załadujwszechświatdodziała.Wycelujwmózg.Strzelaj.
  • 2780 / 39 / 0
Można, dlaczego by nie? Zarówno przed, w trakcie, jak i na zjeździe (tu chyba zadziała najciekawiej).
  • 5299 / 104 / 0
Nie polecam pić energetyków jakichkolwiek. Wzrasta ciśnienie, nie tyle niepokojąco, co po prostu może nie być przyjemnym odczuciem. Lepiej se zapalić szałwii ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 762 / 32 / 0
Energetyk do zapijania tabsów jest zajebiście polecany dla wszystkich lubiących jebnąć rzyga po deksie. Sprawdzone na kumplu któremu żadne cole, kwaski, sraski, 3 cytryny, huje octy dzikie węże nie pomagały.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 3248 / 3 / 0
Energetyki, energetykami, ale walnąć sobie kawę 45 minut przed zażywaniem to nie jest wcale zły pomysł...
  • 5299 / 104 / 0
No ok, niechaj będzie. Tutaj przyda się wiedza o kawie i swojej reakcji na nią; chodzi o to mi, by dobrać sobie oczywistycznie optymistyczną dawkę. Półtorej łyżeczki rozpuszczalnej Nescafe i galop.

Nie wiem tylko po co pić kawę. dex wchodził mi czasami bardzo sennie, idzie się do tego przyzwyczaić i imo najlepiej się wtedy położyć i czilować [radiohoryzont mniam!]. W tym jakże sennym stanie można popłynąć daleko. Dlatego też nie widze sensu picia kawy. Mam mieszane odczucia co do łączenia kaszlodynu ze stymulantami
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.