Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Psychodeliki i mięsne tripy
Nie jem mięsa w ogóle, nie mam mięsnych tripów
28
11%
Nie jem mięsa w ogóle, mam mięsne tripy
3
2%
Jem mięso sporadycznie, nie mam mięsnych tripów
38
14%
Jem mięso sporadycznie, mam mięsne tripy
8
4%
Jem ogromne ilości mięsa, nie mam mięsnych tripów
72
27%
Jem ogromne ilości mięsa, mam mięsne tripy
15
6%

Liczba głosów: 164

ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
wydaje mi sie że tw wasze mięsne tripy są spowodowane raczej tym że jecie mięso ja nie jem mięsa 5 lat niemiałem ani jednego bad tripa ani żadnych akcji z krwawiącymi płodami czy flakami i mowie to po kilkakrotnym spotkaniu z wazką kwasem i grzybami
  • 4024 / 371 / 951
Przybijam kwestię . podobnie- nie mam porównania, bo mięso przestałem jeść lata przed pierwszym BDF, ale tego akurat nie ma co żałować. co Wasze ciało robi, tym Wasz umysł się w pewnym stopniu staje. w wypadku, gdy zmieniasz ciało w przetwórnię zamordowanych (nie upolowanych) istot, nie jest zaskakującym, że umysł na jakimś poziomie kontynuuje dzieło.
  • 666 / 2 / 0
ciekawa teoria. sam to rozkminiles? brzmi calkiem calkiem ;-)
  • 3129 / 26 / 0
wacek902 pisze:
wydaje mi sie że tw wasze mięsne tripy są spowodowane raczej tym że jecie mięso ja nie jem mięsa 5 lat niemiałem ani jednego bad tripa ani żadnych akcji z krwawiącymi płodami czy flakami i mowie to po kilkakrotnym spotkaniu z wazką kwasem i grzybami
Ja wpierdzielam mięso jak potłuczony i nigdy na żadnym psychodeliku nie miałem żadnych mięsnych wizji, bdf nie próbowałem i nie mam zamiaru, bo profil działania mi nie odpowiada.
High, how are you?
  • 2775 / 39 / 0
wacek902 pisze:
Oni tylko jedzą mięso... Pomyśl sobie co dopiero ja muszę mieć w głowie w czasie tripa. Kiedyś pracowałem w rzeźni przy uboju świń. Mięso, krew i wszędzie zapach śmierci. Widzisz to? Potrafisz sie wczuć w to co piszę i wypbrazić sobie tego mindfucka? %-D
Kolejny kurwa filozof psychodeliczny. Ludzie skąd się wam takie pomysły biorą? :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
Ja kiedys dosyc czesto ubijalem kury z kumplem. Siekierka, pieniek i kadlubki kurek %-D
Procz tego jem normalnie mJenso i nigdy nie mialem miesnego tripa... a dodam jeszcze, ze lubie dosyc ,,gore" horrory.
  • 3490 / 55 / 0
BrightestStar pisze:
wacek902 pisze:
Oni tylko jedzą mięso... Pomyśl sobie co dopiero ja muszę mieć w głowie w czasie tripa. Kiedyś pracowałem w rzeźni przy uboju świń. Mięso, krew i wszędzie zapach śmierci. Widzisz to? Potrafisz sie wczuć w to co piszę i wypbrazić sobie tego mindfucka? %-D
Kolejny kurwa filozof psychodeliczny. Ludzie skąd się wam takie pomysły biorą? :nuts:
Z doświadczenia. Ja też nie jem mięsa już 3 lata i nie miewam mięsnych faz. Moi znajomi wszyscy jedzą i mieli tripa namięso, jeden chciał se łapę kroić, inny czuł zapach krwi i widział jak tapeta układa się w mięso mielone.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2775 / 39 / 0
Zaciekawiła mnie teoria przedstawiona w wątku "BDF - ku przestrodze". Dla jednych jej słusznośc jest oczywista, dla innych trochę mniej. Proszę o oddawanie głosów w ankiecie i krótki opis swojej sytuacji w poście

Jeśli chodzi o mnie to mięso jako źródło pełnowartościowego białka o dużej przyswajalności stanowi podstawę diety i zjadam jego ogromne ilości. Przez pewien czas pracowałem także w zakładzie zajmującym się ubojem (głownie świń).
Żadnych doświadczeń z tripami o tematyce mięsno- krwistej nie miałem
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Jak wyżej oprócz tego, że nie pracowałem w ubojni. Nie próbowałem tez br-df, z psychodelików próbowałem kilka razy grzybów, salvii i LSD, raz LSA.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
A ja jem od czasu do czasu i nie wiem o co wam mać chodzi z tym mięsem ja tam takich rzeczy nie widziałem :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.