Gwynnbleid pisze:ktoś mógłby zrobić jakaś synteze i w pierwszym poście wrzucić odnośnie działania i dawkowania tak jak to w mefie poczyniono.
unrealism pisze:A jest w ogóle coś takiego jak silny wystrzał podczas użycia bufedronu? Jestem po kilku pojedynczych próbach, miksach z MeOPP oraz jednej kilkugodzinnej sesji z ~0,7g. Przy większych jednorazowych dawkach chyba bardziej chodzi o długotrwałość działania niż intensywność. Ani razu nie czułem czegoś w rodzaju kopa (jak np. po fecie). Między innymi dlatego skupiam się teraz głównie na waporyzacji.
w sumie racja choc nie probowalem naprawde duzych dawek wiec nie moge miec pewnosci, po przyjeciu wiekszej ilosci niz zwykle wystapily u mnie jedynie chwilowe silniejsze bicie serca oraz bezsennosc :rolleyes: ale tego nalezalo sie spodziewac :finger:
Edit:
kurwa! wy to nazywacie kawą?! Od 23 zzarlem jakies 250-300 mg na oko i mam gonitwe mysli, rece mi lataja, czuje sie wyjebany porzadnie. Chyba w koncu znalazlem nowa milosc :D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.