Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 65 / / 0
Nieprzeczytany post autor: marmar_86 »
Co do tego że zjebałem to poprzez żarcie i benzo to jestem świadomy ale troche mnie slim zaniepokoiłeś co do tego mefa...jego wcześniejsze zażywanie spłyca trip po psychodelikach z tej grupy? Bo mówiąc szczerze to mieszanka mefedron +metylon to nadal najlepsza zabawka jak dla mnie;/
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
moze nie tyle splyca co... no wlasnie. wiesz nie jestem chemikiem, biologiem czy kims w tym stylu. wiekszosc znam z praktyki. mef korzysta z serotoniny jak i to co oszamales. mef w mniejszym stopniu. wiec 2cc mialo prawo zadzialac slabiej. dodatkowo przyklad: bylem kurewsko zmeczony, ale postanowilem urozmaicic sobie wieczor- poszla tryptaminka. zadzialalo slabiej. moze dziwny zbieg okolicznosci ale jednak.
zauwazyles ze cos sie dzialo ale slabo. ten pelny brzuch... kurde na sobie nie zauwazylem ze dziala az tak slabo po jedzeniu, ze wogole, nawet jak bym zarzucil po sytym obiedzie. na pewno wkreca sie dluzej.

kapo... wroc! opak ;-) pisal wczesniej o wzmacnianiu alko badz mozliwym oslabieniu. piwo na kwasie zaowocowalo oslabieniem dzialania. po jakims czasie sprawdzalem i podobnie bylo po LSA. moze to w tym tkwi problem?

podsumowujac: 2cc slabizna, byles po jezdzie na mefie, pelen zoladek, alko... wszystko dodalo cos od siebie i wlasnie taki byl rezultat. no chyba ze jestes jednym z tychmniej podatnych. w sumie mozna tez stawiac na benzo. mysle ze nie ma co sie doszukiwac bledu w konkretnej sytuacji czy zachowaniu. zawinil caloksztalt :-)
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kild »
Mnie tez 50 mg 2-cc nie pokopało po sytym gyrosie. Musialem dorzucic kolejne 50 mg zeby sie rozkrecilo.

Pozatym 2cc nawet przy 100 mg dziala slabo , efekty przy zwiekszaniu dawki nie rosna zadowalajaco , za to bodyload tak. Jedyny plus to to ze z deksiwem łączy sie fantastycznie (jak zresztą prawie wszystko).
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2010 przez Kild, łącznie zmieniany 1 raz.
Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go ! Let go !
  • 347 / 6 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
[...]
Poza tym podanie donosowe bardzo wzmaga bodyload i cisnienie. Polecam beta-blokery, albo inne srodki o podobnym dzialaniu(np. captopril) w takich wypadkach.
Odkopuję, bo niedługo będę próbował 2C-C i chciałem się zabezpieczyć w razie skoku ciśnienia. Jakoś wątpię, żeby mi się to przytrafiło, ale sam nie będę testował i nie chcę, żeby mi ktoś zaczął w trakcie kwiczeć, że mu łeb rozpierdala. W apteczce znalazłem Lozap (losartan). Uczyni swą powinność w razie problemów czy to nie o ten typ leku chodzi?
  • 2775 / 39 / 0
Losartan jak dla mnie trochę niebezpiecznie wygląda. Ja rozejrzałbym się raczej za lekiem z grupy inhibitorów konwertazy angiotensyny. Kaptopryl wydaje się tutaj najwłaściwszy z powodu szybkości działania. A na tym najbardziej chyba zależy
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Re: 2C-C
Nieprzeczytany post autor: achuke »
a mi się podobało, tyle że to bardziej na jakąś impreze niż żeby się na tym tripować ; lekkie i przyjemne , przy dawce ok 40-50mg zero bodyloadu, stymulacja , euforia , odbior muzyki<3! , jedynym minusem byl calkowity zanik wizuali (w moim przypadku) po jakiejs godzinie
  • 591 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: TheQ »
stymulacja?
Jak wypada w porównaniu do 2C-E/2C-P?
  • 666 / 2 / 0
2ce>2cp>2cc. lekka i przyjemna nie tak narzucajaca sie jak przy 2ce. wizualnie fajnie komponuje sie z tym rushem. tak jest u mnie a jak bedzie u Ciebie? ;-)
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Dopiero teraz spostrzegłem motyw z tym alkoholem slim :D
Na wszystkie psychodeliki które brałem tylko przy 2 odkryłem synergiczne działanie przy 2C-I i 2C-iP , alkohol mocno wzmacnial efekty tych substancji :)
  • 666 / 2 / 0
czyli sa jakies wyjatki. przy 2cc to bylo moje gdybanie bo bardziej odnosilem sie do hometa, hodeta, acodmt ale glownie do LSA i LSD przy ktorych alko potrafi postawic na nogi w kilka chwil. zdarzaly mi sie rowniez gorsze momenty prz fenkach kiedy z braku benzo zapijalem zwyczajnie zle mysli i pomagalo w niedlugim czasie.

przy MDMA tez podbija wiec moze stad ten efekt o czym nie pomyslalem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.