4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
Co? To ty kurna chodzisz po ulicy a z nosa pajaki Ci wystaja?! Jak sie nachylasz nad laska [o kobiecie mowie] i ona patrzy Ci w oczy i nagle widzi w nosie te kosmate kudly jak pajecze odnoza z resztakami polepionych na nich proszkow i gili stechłych to po prostu musi.. to lubiec %-D %-D
Nie wiesz co to trymer men? A sniff'er z kudłami w klamce toz to hanba i wstyd nad wstydy,tyle materiału marnowac :finger:
  • 282 / 9 / 0
Wczoraj po 3g mefedronu miałem zajebiste wyjście z ciała :yay: :yay: Położyłem się zamknąłem oczy i wyleciałem z ciała przeleciałem przez ściany mojego pokoju i leciałem nad chmurami to było coś zajebistego, mogłem latać gdzie tylko chciałem i oglądać moje miasto z lotu ptaka :yay: Potem podczas snu śniła mi się znajoma, która niby przyszła do mnie po coś a potem uprawialiśmy zajebisty sex, jak się obudziłem myślałem, że to prawda dopóki nie doszło do mnie, iż tylko spałem. Było to tak realistyczne, że poprostu nie dało się w to nie wierzyć :wall:
  • 591 / 8 / 0
Sny po mefedronie są bardzo ciekawą sprawą, badam (na sobie, znajomych, tym co doczytam w necie) ostatnio bardziej to zjawisko.
Bardzo dziwna sprawa...
Już teraz mogę spokojnie twierdzić, te sny mogą zacząć prowadzić do schizofrenii :finger:
  • 55 / 1 / 0
Bardzo możliwe. Dwa dni po intoksykacji miałem paraliż senny.
Polecam poczytać wątki o metamfetaminie. Np. tu opisali podobne zjawisko: http://talk.hyperreal.info/efekty-ubocz ... z0t2Tjum8Q
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 481 / 6 / 0
Takie "twierdzenia" wyjete z dupy to mozesz sobie wsadzic tam z powrotem,zadna z nich szkodliwosc i wszyscy akurat ten efekt nawet lubia
A co bardziej sprytne mef'Bestie potrafia na tym skorzystac a nawet wykorzystac do 'niecnych' celów :-D
Ten ostatni ujawniony przez 'nautilus'a' przypadek jezeli prawda jest.. to kurna szczerze zazdroszcze Ci strary takiej 'Astral Voyage' czad!
  • 1521 / 73 / 0
Dobra, Dobra sny jak sny mogą być, ale katarek trwający kilka dni po waleniu to istny KOSZMAR !
tekst powyżej =/= prawda
  • 111 / 1 / 0
Nie dany mi było jak dotąd dostrzec jakiekolwiek różnice w snach po mefedronie, bo dzieje się z nimi to samo, co normalnie - 95% z nich nie pamiętam. :-p

Jeśli natomiast o nos i katar chodzi, to rzeczywiście jest przejebane... Ja pierdolę - do tej pory nie mogę uwierzyć, że tak zajechałem sobie śluzówkę w tak szybkim czasie, wciągnąłem łącznie maksymalnie 1,5g mefa w sobotę i wtorek, a teraz będę potrzebował min 2 tygodnie, żeby doprowadzić mój nos do normalnego stanu, bo cały biedaczek jest obolały... :-|'
Konkluzja na przyszłość: Więcej do żołądka, mniej do nosa - i tak wiesz, że to wszystko wpierdolisz tej nocy. :rolleyes:
  • 1521 / 73 / 0
Nos górą1!!
tekst powyżej =/= prawda
  • 39 / / 0
myśle że poprostu nauczyłeś się wchodzić w stan swiadomego snienia OOBE za pomoca jednego z wielu sposobów.ciekawi tylko jak
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 282 / 9 / 0
Nie mam pojęcia jak ale to było coś zajebistego :yay:
Ja po zrobieniu 3g w 1dzień ponad mam katar tylko następnego dnia potem przechodzi, ale nos nakurwia niesamowicie. :wall:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.