Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 648 / 1 / 0
Dajcie na wstrzymanie.

A niektórzy mówią że na tym świecie są potrzebni mężczyźni... :nuts:

W każdym razie. Jeśli chodzi o metody zarzucania to najbardziej obrzydliwszą, i najbardziej śmieszną (a to niezłe połączenie) jest wsypanie opakowania do hamburgera i zjedzenie tego. Tak zrobiła moja koleżanka, pogratulować inteligencji. Oczywiście nie obeszło się bez wymiotów.

Jako najlepszy sposób zarzucania DXM uważam... Łyknięcie tych jebanych tabletek i obycie się bez idiotycznych narzekań. Chcesz tripa? Musisz pocierpieć.
  • 1474 / 15 / 0
Kolejna edycja kanapki z Acodinem hehe.
Sorry Fraktal %-D

Rzeczywiście pogratulować tej pannie.

I jest lepszy sposób od tego co piszesz złotko.
Wpakować po 150-300mg do kapsułki i łyknąć ich tyle ile potrzeba ;-)
Po co cierpieć skoro można sobie to ułatwić...
  • 648 / 1 / 0
Aby tylko ułatwianie nie było bardziej uciążliwe od łyknięcia tego świństwa. A patrząc na niektóre pomysły, to tak jest w istocie.
  • 53 / / 0
@Ester stary wyjadacz, on to dexa na śnaidanie z owsianką w mleku wcina. Ale weź się za te nasze nowe forum w końcu. Pół roku temu to byłeś energiczny jak ogier rozpłodowy a tera toś chyba do kody wrócił. ^_^

A co do tematu to troche głupi. Jaki może być sposób zarzucania tabletek do połykania? Jak problem to sok z cytyny, jak nie pomaga to zioło, jak też nie to mniejszą dawke
  • 466 / 4 / 0
No ja tez kiedyś ładowałem to w kapsułki od kreatyny 600mg miesciło sie w 3 kapsułki, i połykałem, zajebiście mocny wjazd był, ale teraz to pierdole i wole połykac te małe tabletki :-) .
  • 1474 / 15 / 0
Ale jeśli dla kogoś łykanie tych małych skurwieli jest niezbyt przyjemne to kapsułki się sprawdzą.

A jeśli tabletki są, aż tak kłopotliwe to pozostaje DXM powder ;]
  • 297 / / 0
ughh ja to bym nie mogła wypić rozproszkowanego DXM'u z wodą :kotz:
Najlepiej zaaplikować i po aplikacji spalić 1 bicie, chęć puszczenia pawia znika, a działanie mj kończy się zanim zacznie działać dex (tak jest w moim przypadku) ;-)
  • 648 / 1 / 0
Wiem, że to może wydać się śmieszne, ale dobrze jest DXM zagryzać ogórkami czy to kiszonymi, czy w occie. Bierze się 10 tabsów w garść, ładuje do jamy ustnej, łyka, i ogórka dziabnąć. Zero mdłości. Często tak robię. Jak mam ogórki. :-) Ale się nie śmiejcie, no. %-D
  • 408 / 3 / 0
@PsychostyL
Schlebiasz mi :D Nie jem już DXM - najpierw chciałem zbić tolerkę, ale stwierdziłem, że destrukcyjnie na mnie działa, no i cena w uk, w przeliczeniu 50zł za 450mg...

To z ogórkami dobre na smak, ale pewno hujowo z rzyganiem :D Ogólnie pijcie dużo herbaty jak macie spawać. Odkryłem to na buprze, przyjemnie się rzyga, chciałem jeszcze! %-D

Edit:
Wgl to nie wiem co mi odjebało, żeby się czepiać o długość tego wątku, przecież to hyperreal, a ja offtop uwielbiam %-D Chyba akurat coś mi schodziło, sory :-D
  • 402 / / 0
Ten smak nie jest jeszcze taki najgorszy nie wiem, ale ja tam nie czuje tak zbytnio smaku, może dlatego że nałogowy palacz jestem, a podobno fajki tępią smak
Zablokowany
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.