W jakich cenach macie u siebie czarnorynkowy spirytus w detalu?
Lub większe ilości?
Jak rozlewany? W butelki po 1l kapslowane?
Proszę o wpisanie miasta i wstępną ocenę jeśli rozróżniacie temat.
Dla przykładu we Wrocławiu kupuję po 25pln. Podobno z Polmosu.
W Łasku (łódzkie) po 18pln przy 5litrach.
Różnicy nie widzę poza ceną.
Soulless pisze:30 zl za litr, pakowane w butelki po oleju. Miescina okolo 10k. Do granicy z ZSRR okolo 70km. Oczywiscie nie z pierwszej reki.
Kupiłem raz ten polmosowy (butla szklana, z banderolką itp. mówił że tak normalnie nieznajomym rozlewają do różnych butelek, czasami plastik czasami jakieś szklane) różnicy w jakości nie widzę, więcej nie kupowałem bo nie przepadam za alkoholem.
Nie chce mi się wierzyć, że pracownicy polmosu są w stanie zalać cały czarny rynek i jeszcze mieć profity.
Woj. łódzkie
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.