Ile wystarczy min. zebym się nie pocił?
I czy to działa na żołądek tzn czy rozluznia jak nospa jelita przy nerwicy?
To co dalej opisujesz raczej napewno nie ma nic wspólnego z działaniem propranololu, heh tym bardziej, że wziąłeś śmieszną dawkę 10 mg.
katotaliban pisze: To co dalej opisujesz raczej napewno nie ma nic wspólnego z działaniem propranololu, heh tym bardziej, że wziąłeś śmieszną dawkę 10 mg.
again and again
A jesli chodzi o serce to po 10 mg jest juz bardzo spokojne. Gdybym zjadl 40 mg to bym chyba zasnal na stojaco
Jednak nie moge go brać z powodu astmy.
Po nagłym odstawieniu po długotrwałym stosowaniu (24h na dobe) podobno pojawia się kołatanie serca i nadciśnienie.
Na lęki pomaga mi tylko alprazolam, ale nie biorę go bo wiadomo jakie by były skutki za pare miesięcy/lat.
-edit-
zapomniałem dodać że 40mg znacznie zmniejsza u mnie wydolność fizyczną, która i tak jest marna. Zdarzało mi się, że przy wejściu na 4 piętro lekko kręciło mi się w głowie, to samo przy nagłym wstawaniu z krzesła (normalnie też mi się zdarza ale nie aż tak)
Mój ojciec leczy się na nadciśnienie i chcę wziąć od niego kilka tabletek na wypadek, gdyby podczas stosowania tryptamin lub innych substancji pojawiły się jakieś większe problemy z sercem czy nadciśnieniem.
Mam dostęp do następujących leków: Tenox, Acurenal i Bisocard (10, 20 i 5 mg).
Który będzie się najlepiej nadawał do tego celu i w jakiej dawce?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.