ktos jest zorientowany w angielskich legal-hajach? wybieram sie w lipcu na troche.
ziela nie chce tam palic, bo przyda mi sie przerwa - a izolacja od narkogennego srodowiska napewno mi to ulatwi ;] a jak tam ogarne palenie, to bede jaral caly czas.
ale wiadomo, ze na trzezwo swiat - napewno nie. dlatego juz planuje jakies zapelniacze czasu [bo jestem narkomanem] - bo od trzezwosci albo siędzie mi glowa, albo bede pil browary. a przeciez lepiej nie
Tam narkotyki sa wszedzie, i to te 'najgorsze'.
to juz lepiej jedz do Beneluksu
minimum2maximum pisze:Po delegalizacji mepha i naphyronu, RH sklepy oferuja 6apb - okazalo sie to jednym wielkim scamem , wysylaja wyglodnialym klientom jakies sciemnione srodki w kapsulkach obecujac mdma-like high. Jest to ostatnia szansa na zarobienie latwej kasy dla nich, bo nadchodzi calkowity kres sprzedazy srodkow psycho-aktywnych w UK. A jak tesknie za mephem, i nawet nrg1, sam dalem sie nabrac na benzo fury .
BTW dzisiaj bylem w bootsie po strzykawki i igly, gosciowa sie spytala do czego potrzebuje, na co ja na szybkosci palnąlem ze olej bede wlewal do mojego zdalnie sterowanego samochodu
Powiedziala ze nie dostane bo oni maja tylko dla osób uzaleznionych program wymiany igiel i strzykawek, kurwa co za kraj. :rolleyes:. Nawet pokazala mi ulotke która trzeba wypelnic, na liscie byly 50cc syringes hahaha
jest tu ktos z okolic pln Londynu? hej ho :)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.