zapalilim fajkę i też mniej gryzaczków z ząbków się robi
można też w ślimaka - kto jest pod ręką całuśna rozpusta -
sęk w tym aby pełne usta
twarde cycki
i kołyszą się biodra
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
pilleater pisze: Mniej źle w przypadku pierwszym - zapytaj się jakiegoś [najlepiej kilku] mgr farmacji albo i dr jeśli nie wierzysz. Odpowiedź taka jak moja od razu wypłynie z ich ust, i nie dlatego, że zdrowy rozsądek tak nakazuje, ale tak jest w rzeczywistości. Substancja to tam chuj, Szólgin zyje i ma się dobrze, próby oszukania, jakożem orzekł, oszukują... samego siebie. Ja żem się akurwat zapytał pana mgr dobrze znajomego, raczej nie naściemniał tylko z przerażeniem w oczach ostrzegł. Róbcie jak chcecie, liczę na to, że jednak mylna to opinia i jakieś tam stosowne dawki jakiś leków [może nawet kombinacji?] przyniesie kiedyś ulgę
No, ale najlepsza alternatywą jest po prostu trening kardio, czyli np. basenik, albo pol godzinna przebiezka.
xzx
WildMonkey pisze:na pewno nie dostaniesz do buzi.dzika pisze: A nie sprawia Wam przyjemności tarcie zębów? Ja nie lubię szczękościsku następnego dnia jak cały łeb mnie napierdala, albo jak raz sobie kawałeczek jedynki wyszczerbiłam <_<, ale przecież to taka ogromna przyjemność... Jestem jakaś 'zboczona'?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.