Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1743 / 26 / 0
Jak krótko działające to 20-30mg zolpidemu (nasen, czy tam, stilnoxu) ma z 3h czas półtrwania
Ale nie radze przewyższać dawek bo nudności są.... (przynajmniej u mnie)
Non omnis moriar.
  • 2497 / 49 / 0
zolpidem mnie spiduje za bardzo i robi sieke z beretu, a midazolam wydaje sie byc idealny, ze wzgledu na swoj czas dzialania. Sa jeszcze jakies inne krotkodzialajace nasenne benzo?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
nutella-cole pisze:
Jak krótko działające to 20-30mg zolpidemu (nasen, czy tam, stilnoxu) ma z 3h czas półtrwania
Ale nie radze przewyższać dawek bo nudności są.... (przynajmniej u mnie)
wiem, ale dziwnie sie czuje po zolpi, niepewnie. Nigdy nie wiesz co po tym odjebiesz (nawet po standardowych 10 mg), na zamółce estazolamowej czy klonazepamowej wiem, że bede tylko zaspany i przy jako takiej kontroli. To co sie dzieje po zolpi to jedna wielka niewiadoma hehe. I dlatego pytam czy po midazolamie też jest kontrola? Sądze że tak bo zolpi przez swoją specyfike wywołuje często lunatyzm.
Hidden Mefedron User
  • 1743 / 26 / 0
Jak masz kontrole na klonach to na midzie też będziesz miał :)
A jakbym miał się martwić o lunatyzm, to bym poszedł do apteki kupił paczke Alertecu i wpierdolił cetyryzyne, też bym sie wyspał tylko lekki czeski film od rana :P
Non omnis moriar.
  • 2497 / 49 / 0
Ale nam chodzi o cos takiego, co wieczorem pomoze zasnac po czyms stymulujacym, a rano pozwoli sie obudzic wypoczetym i swiezym. po klonach, estazolamie, nitrazepamie, czy nawet glupiej hydroksyzynie rano ciezko mi wstac i przez jeszcze jakis czas po przebudzeniu czuje to depresantowe otepienie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
To już nie wiem w ostateczności z 3 krążki Mianseryny i kawa rano...
Non omnis moriar.
  • 432 / 1 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Ale nam chodzi o cos takiego, co wieczorem pomoze zasnac po czyms stymulujacym, a rano pozwoli sie obudzic wypoczetym i swiezym. po klonach, estazolamie, nitrazepamie, czy nawet glupiej hydroksyzynie rano ciezko mi wstac i przez jeszcze jakis czas po przebudzeniu czuje to depresantowe otepienie.
15 mg midazolamu(bez tolerki na benzo) spokojnie da rade, i nie ma zmuły rano, aplikacja najlepiej donosowa ;-)
off
  • 67 / / 0
ja po 3x7,5mg midazolamu wstaje po 5 godzinach świeżutki i wyspany...
.
  • 433 / 5 / 0
Zazdroszczę, ja ostatnio po 2*15 mg nie czułem w ogóle senności ale wciągniętych do nosa.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Jakotakiej senności nie czuje, po prostu wiem, że jak zamknę oczy to _zazwyczaj_ uda mi się po tych 22,5mg zasnąć na te parę godzin. Do tego w ciągu dnia klony. Także efekty 'mulące' po benzo przestałem odczuwać po pierwszych 4 latach ciągu.
.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.