Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
tak samo nie, nie widze powodu, dla ktorego mialoby inaczej dzialac, poza suma dzialania leku i trypt.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Też biorę wenlafaksynę i nie było problemu nigdy.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 22 / 1 / 0
@greenz: Pocieszające, to co piszesz :cheesy: A jaką dawkę szamałeś? Sertraliny i tryptamin. Nie było potrzeby zwiększania dawki tryptamin? Mam zamiar odbyć podróż na 4-aco-dmt właśnie i zacząłem odstawianie ssri. No ale może nie ma wcale takiej potrzeby ;-)
[align=] Mądrość rzecze: bądź silny! Wtenczas udźwigniesz więcej radości.[/align] %-D
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Moja dziewczyna bierze sertraline i ogolnie jest spoko , tryptaminy dzialaja normalnie bez zarzutu ale czy mocniej to nie wiem :)
kapo
  • 22 / 1 / 0
Pal licho czy mocniej :-D byle w ogóle ;-) Spotkałem się z opiniami, że w trakcie kuracji ssri nie warto zabierać się za tryptaminy :nuts:
[align=] Mądrość rzecze: bądź silny! Wtenczas udźwigniesz więcej radości.[/align] %-D
  • 5299 / 104 / 0
Bo nie warto się za nie zabierać tylko warto je pchać w nos! Kilkaset tysięcy moich znajomych z reala przekazało mi telepatycznistycznie, że na ZSSR można się tryptaminować. Poważnie
-----

Niepoważnie też się można tryptaminić, może nawet śmieszniej będzie %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 142 / / 0
Dawki SSRI nie pamiętam, 25mg?
SNRI, które teraz biorę to 75mg, triptaminki birę w standardowych dawkach
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 213 / 3 / 0
Seronil, kapsułki, 20 mg + 40mg 4-AcO-DMT oral + 20mg 4-HO-MET iv. i wszystko gra tak jak bez fluoksetyny ? tzn odstawiłem seronil na 3 dni, ciagle pijąc jakieś herbatki detoksykujące, ale nie chce spierdolić tripa. fluoksetyna ma podobno dłuuugi okres półtrwania.
Dowiedziono, że fluoksetyna jest także antagonistą receptora 5-HT2C, co czyni z niej atypowy SSRI
psylocybina w organizmie szybko ulega defosforylacji do psylocyny która jest agonistą receptorów serotoninowych 5-HT1A i 5-HT2A/2C
czyli jednak coś tam blokuje.

Fuzja / 909

dobra, napisze jedno. SSRI + TRYPTAMINY = CHUJOWY TRIP.
czwartego dnia bez fluo zapodałem 40mg 4-AcO-DMT i 20mg 4-HO-MET (wszystko oralnie). wszystklo fajnie cacy się załadowało, czuć było że percepcja ulega wykrzywieniu, pojawiają się pierwsze CEV'y, potem OEV'y. Trip nabiera kształtu, koloru i nasycenia. Jest coraz lepiej. Ale chwila chwila. Coś nie tak z tym tripem. NIE CZUĆ ŻADNEJ EUFORII ANI EMPATII. Zdesperowany próbuję w głebi ducha stworzyć sztuczne szczęście - nic z tego. Złudzenie, że miało być kosmicznie, - jest żałośnie. Pierwsze efekty wystąpiły po 20 min, utrzymywały się godzinę, z minuty na minute wzrastając, aż nagle wszystko znikło i pozostało jedynie pobojowisko w mózgu i żal, sam nie wiem do kogo, o nieudanego tripa. W moim przypadku SSRI nie dość, że osłabiają tryptaminy, skracają ich czas działania, to terminologia euforia / empatia w tym przypadku nie występuje. Pozdrawiam.
  • 142 / / 0
Dojebałeś do pieca, przecież to nie MDMA, żeby bez względu na humor ryj Ci wykrzywiało ze śmiechu.
  • 2334 / 9 / 0
@housemeister
Jakie SSRI jesz? Widzę, że ile użytkowników, tyle opinii.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.