Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
mój wczorajszy meth pachniał rzeżuchą,w smaku gorzki- wiadomo, miał dużo żółtawych niewielkich grudek i zajebiście wszedł, nie tak jak ostatnio... ogólnie rzecz biorąc był zajebisty, dzisiaj wieczorem czeka mnie zjazd :'-(
Pozatym nie rzeżuchą tylko niemytym jądrem znasz ten zapach ? lol ;]
edit: doszła zajebista telepawa, igiełki i serce napierdala nieźle...
jeszcze chciałam się zapytać czy ktoś mniej wiecej orientuje się ile trwa ten zjazd? bo mnie kurwica bierze... biegam srać co chwile na dodatek ;(
A rano łyknij jakiś kefir
Lęki i paranoje przy "ciągach"nie sa wcale większe niż przy ciągach amfetaminowych-choć mocniej reza fizycznie.
Ale tak czy siak-dobry kryształ nie est zły i gdybym miał do niego stały dostęp pewnie bym się czasem meth porobił.No ale w moim regionie jak się trafia to znika szybciej niż się pojawia-może to i dobrze...
ciągi stymulantowe-to wogule poroniony pomysł-ale większe ciśnienie na następną dawke wywołuje koko-większą niż po meth.Wiem że te cisnienia i schizy po ciągach są w wielkiej mierze zależne od organizmu-ja mam chyba dobry
ale większe ciśnienie na następną dawke wywołuje koko
Fuzja / 909
jaś pisze: Nie brałem nigdy fety więc nie wiem jaki ma smak gdy spływa do gardła, ale dobra metamfetamina powinna przypominać butapren.
z opisu mi to przypomina stare rzuty meth z Czech, zjazd tym bardziej, to ciekawe - bo po krystalicznej meth czegoś tego po prostu NIE MA, nie ma zjazdu, i chÓj, a po tym żółtym gównie jest zjazd okropny. Dziwne to.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.