Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Gwynnbleid pisze: Słyszałem opinie że mocno rozpierdala, w czym sie kryje chodzenie po ścianach i mocny rozjeb. Prawda li to?
ale nie zapomnisz, że jesteś na haju po meth, czuć lekki "rozpierdol", choć moim zdaniem większy jest już bo metylonie/butylonie na ten przykład - o mefedronie nie wspominając.
Ja tam nawet lubię niektóre z tych fizycznych efektów. Czasem na wejściu może się robić słabo, albo serce może trochę ponapierdalać, ale szybko się uspokaja.
SimonNoK pisze:Jeśli słowo rozpierdol oznacza fizyczną stymulację, to powiem Ci, że stymulacja często jest mniejsza niż po amfetaminie - która to według mnie fizycznie stymuluje wybitnie.Gwynnbleid pisze: Słyszałem opinie że mocno rozpierdala, w czym sie kryje chodzenie po ścianach i mocny rozjeb. Prawda li to?
ale nie zapomnisz, że jesteś na haju po meth, czuć lekki "rozpierdol", choć moim zdaniem większy jest już bo metylonie/butylonie na ten przykład - o mefedronie nie wspominając.
Ja tam nawet lubię niektóre z tych fizycznych efektów. Czasem na wejściu może się robić słabo, albo serce może trochę ponapierdalać, ale szybko się uspokaja.
Czesiek z Grajewa pisze: "po meth czuć lekki rospierdol" syyyynu co ty wiesz o meth skosztowałbyś meksykańskich kryształów to byś 48 h nie usiadł na dupe .
Choć meksykańskich kryształów nie żarłem, przyznaję :-p
Za to pico się zdarzyło.
Jeśli chodzi o RC/meth - to rynek RC nie ogranicza się tylko do beta-ketonów, itp.
4-fluorometamfetamina podobno działa nawet silniej od metamfetaminy - niestety mało jest informacji na jej temat - więc ciężko to sprawdzić, ale Ci co próbowali porównują do meth.
Ja palilem z fajki do mety ale ten snieg i to slabiej dzialalo niz wziagane ale tego dalem w huj malo i to byl DROBNY snieg. Chyba ze zle to pale ?
@Czesiek z Grajewa - a jak pikawa przy tym zapaleniu wtedy? jak zjazd?
browar444 pisze: Moze meksykanskie krysztaly sa czystsze/robione inna metoda? Poza tym palona meta a wcziąga to tez niebo a ziema.
Ja palilem z fajki do mety ale ten snieg i to slabiej dzialalo niz wziagane ale tego dalem w huj malo i to byl DROBNY snieg. Chyba ze zle to pale ?
@Czesiek z Grajewa - a jak pikawa przy tym zapaleniu wtedy? jak zjazd?
Uważaj tylko na paluchy - w ogóle nie czuć, że Ci się ręka pali, bólu nic a nic nie czuć. Kumpel sobie tak niechcący cały paznokieć stopił i rękę spalił kurewnie mocno.
Dowiedział się 10 minut po odłożeniu fajki :/
Acha, no i jeszcze coś, jak nie macie fajeczki do meth to Folia to kiepski pomysł, nie da się szybkiego bucha ściągnąć przez co te działanie nie jest tak fajne i rush nie występuję tak szybko.(lepiej zrobić z żarówki)
Można też na początek walnąć kreskę a potem dopalać, też jest b.fajnie - bo jak minie główny rush z palenia - to ciągle jesteś na haju po snorcie i nie korci tak na następną dawkę.
Na pierwsze próby najlepiej(imho) przygotować sobie dokładnie odmierzoną dawkę 50-60mg, wsypać do fajeczki, ściągnąć dużego bucha, potrzymać w płucach, poczekać z kilka minut i dopalać, a po kilku paleniach znajdziecie dawkę dla siebie idealną.
No i weźcie pod uwagę, że piszę o mecie kupowanej w Czechach przy granicy, mówię też o sytuacji już sprzed 3 lat, także od tamtego czasu mógł się trochę rynek i czystość towaru zmienić(często czytam na drugs-forum o jakiś kosmicznych dawkach typu: 1g przez wieczór 8-( kiedy 1/5gramiszona to na 2 noce często starczała(przy snorcie 4 godziny zajebiście euforycznego peaku jak nic, a potem jeszcze z 10 godzin pobudzenia i dobrego nastroju(i kolejne 10 pobudzenia, hehe)) :-p z drugiej strony nie wiadomo na ile to wynika z czystości towaru - a na ile z tolerancji i degeneracji układu dopaminergicznego ;] )
browar444 pisze: I bez meth nie czujesz sie zle? Odstawiasz ja wogole czy nonstop raz ciag , raz sen?
A spalić trzeba mniej niż snortać tzn. po paleniu bardziej intensywnie ale krócej ale ja robię ciągi to zaczynam od palenia i kończę na snortach, już nie walę bomb bo szkoda kiszek. Inaczej jest jak się snorta a inaczej jak się pali porównaj to do mefedrona jak go zjadasz a inaczej jak go wąchasz ten sam składnik a jednak fazka troszeczkę inna. Ale kurwa i po 50 mg palonych i po 50 mg wąchanych tak samo wejście tylko inne ale po 1h się wyrównuje. Spalić 100 mg na raz to dla mnie tregedyja już miałem po meth 3 OD co kończyło się ojomem wtedy po 150 mg kryształu na wkurwieniu przyjebane z alu folii spowodowało prawie zawał i taki pisk w głowie gorzej jak hamujący pociąg. Dobrze, że miałem wtedy otwarte drzwi wejściowe i telefon w kieszeni łapiduchy zdążyły mnie uratować, gdyby to było 200mg nie pisałbym już tego posta.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.