Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 200 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: entranced »
z tym citalopramem dałbym sobie spokój, tylko sam coaxil na wieczór.
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 329 / 6 / 0
Chociaż nie wiadomo na pewno czy tianpentyna nie kłóci się z działaniem ssri.
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Cholera, wywaliłem ten pramolan, sądząc że mi się nie przyda, więc zostaje sertalina na rano i citalopram na wieczór (wiem, że powinienem sobie dać spoókj ale nie mam go dużo, więc i tak szybko się skończy, a może coś pomoże), tylko Green Hulk mnie zmartwił z tym coaxilem. Mam 30 tabsów i przydały by się, żeby wzmocnić sertalinę.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 11 / 0
A nie wystarczy Ci sama sertralina po co chcesz od razu miksy?
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Dlatego, że sertaliny nie mam dużo, straczy max na 2 miesiące przy braniu 50 mg dziennie, węc chciałem dołożyć cos, żeby szybciej osiągnąć efekt. Teraz sobie zdae, że to głupie myślenie, bo to nie cukierki.
Jak myśliwcie, jak dłuo jechać na50mg?
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 11 / 0
To sobie zalatw wiecej od lekarza lub innym sposobem. Antydepresanty sie przeciez bieze dlugo. A przynajmniej nie powinno byc wyznacznikiem to na ile dni leku jeszcze zostalo :P Mi sie wydaje ze lepiej pozostan przy tej samej sertralinie i zwieksz dawke do 100mg, ewentualnie potem jeszcze troche wiecej jesli nie bedzie ok. Nie wiadomo faktycznie jak dziala takie polaczenie z tianeptyna bo ona dziwnie dziala...

A na 50mg to wg mnie nie wiem mozesz tak z 5 tygodni jechac i jesli efekt nie bedzie satysfajcjonujacy to po takim czasie zwieksz do 100mg. Wg mnie 5 tygodni to raczej optimum ale znajda sie tacy wg ktorych lepiej od razu po 2 tygodniach zwiekszyc na przyklad. Ja bym jednak czekal troche dluzej.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 28 / 0
u niektórych odpowiedz na lek nastepuje nawet po 6 tygodniach farmakoterapii wiec brac minimalne dawki terapeutyczne (50 mg) i dopiero po tym czasie ewentualnie zwiekszac jak bedzie taka potrzeba.. czesto wyzsze dawki gorzej działają niz nizsze...
  • 693 / 7 / 0
zrytyłeb pisze:
u niektórych odpowiedz na lek nastepuje nawet po 6 tygodniach farmakoterapii wiec brac minimalne dawki terapeutyczne (50 mg) i dopiero po tym czasie ewentualnie zwiekszac jak bedzie taka potrzeba.. czesto wyzsze dawki gorzej działają niz nizsze...
Zgadzam się w 100% :)
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 132 / 2 / 0
Jak wyżej ? Czytam, że parę osób w swojej upojnej karierze zdążyło już delektować się tym mix'em, ale nic nie ma o efektach raczej... długofalowych.

Ja chwilowo (ok.10 dni) wyłącznie 30mg Mirtazapiny wieczorem i jest hmm... inaczej niż SSRi, ale nie o tym temat.

@leiche: i jak tam apetyt, samopoczucie ?

Najlepiej by było, gdyby każdy przed początkiem wypowiedzi napisał, czy oprócz Anty-D coś dorzuca, bo mnie kurwica trafia jak czytam posta na 3 strony i pierdoli ktoś jak to chujowo działa, że pizda itd. a na koniec dorzuca, że "przynajmniej DXM fajnie wchodzi". no comment
  • 519 / 2 / 0
@EriXson opisz w wątku o Mircie jej działanie na Ciebie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.