ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
@gbu: metylonu raczej nie znajdziesz w legalach, mitseezy sa podobno na butylonie + jakas piperazyna ( zapewne ) ale jaka dawka i ile to juz klopot... zreszta nie szukaj legali na tej substancji bo i cholernie Cie drogo to wyjdzie i jakosc moze byc dyskusyjna, latwiej zamowic i miec czysta postac....
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucker »
Tu masz jakies dropy na methylonie :http://www.tripshop.pl/euphoric-pills-m ... ylone.html
Ale jak kolega wyzej wspomnial ,lepiej zamow sobie z jakiegos sklepiku co oferuje czysta postac,bo lepiej na tym wyjdziesz.
  • 294 / 5 / 0
wg mojej wiedzy metylon znajdował się też w lu summer daze, ale nie wiem, czy dalej się znajduje.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
Dzięki za odpowiedzi, pytałem bo tak mnie naszło by coś w sylw. zapodać.Gustuje w rodzince md ale wiadomo jaka sytuacja jest 'na rynku' a że za późno na przesyłki to nawet bym jednorazowo dał gnojom ze stacjonarnych zarobić ;-)
No ale widzę że ten cały tripshop to tylko wysyłkowo więc pozostanie wóda i jointy.
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucker »
Wejdz sobie do dzialu funshop ,troche tam sie rozejrzyj i wybierz cos dla sibie.Niekotre naprawde daja rade.
  • 234 / 7 / 0
Mi dziś własnie przyszło M1 i B1 (oba po jednym gr), jeszcze tylko mahomet ma dojść jutro i zabawa sylwestrowa przednia... :cool:

Jak najbardziej zdam relację jak się ma M1 połączony z B1...

Pozdro

PS. Buthylonu w mordę jeża wychodzi mniej niż methylonu w tej samej wadze...
:heart:
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
@TommyHilfiger7 : czekam na relacje z niecierpliwością - bo za 1.5 tyg mam imprezę na którą by się m1+b1 ( pseudo mdma ) przydało - tyle że nie chcę tych 200PLN tak w ciemno wywalać :D
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
Halo! Panowie mixujący m1+b1 - napiszcie coś ! Proszę.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 294 / 5 / 0
ja powiem tak: sam miks fajny, rzeczywiście substancje się uzupełniają i sama bomba lepsza niż m1 lub b1 solo. przyjąłem po 150mg ok. 21. pierwsze objawy po 20 min, peak po godzinie i trwał około 1,5-2 godziny. do około 4:30 było fajnie, później już czuć było braki serotoniny i ogólnie rozdrażnienio-wkurwienie.
ale to był dopiero początek. wróciłem do chaty ok. 9 i do łóżka... od 9 do 17 leżałem, ale zasypiałem może na 2-3 minuty i budziłem się na 10. normalnie zasnąłem dopiero ok 21.

reasumując: w trakcie bardzo fajnie, zjazd chujowy. nie wiem czy zdecyduje się ten zestaw powtórzyć. jak dla mnie, to chyba jednak lepiej walić solo. jak waliłem solo to lub to, to spać mogłem po ok. 7 godzinach od zarzucenia i "dzień po" był znośny. po miksie zdychałem.
dodam, że z wódą nie szalałem.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
dość duża dawka, może to jej wina? (w takich sumarycznych dawkach już mocno fizycznie wchodzą...) i jak byś określił samą fazę?
Some respondents say that increasing dose with methylone beyond 100-180mg causes increased physical effects and does not substantially improve the empathic cognitive effects.
ja bym sumarycznie więcej niż 200mg na początek nie wrzucał...
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2010 przez electrofreak, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.