w tym wątku przewijały się ilości od 100 do 150mg jednej substancji (czyli 200-300mg w sumie).
testowałem m1 - optymalna dawka, to 200-250mg.
b1 doświadczyłem jedynie w postaci lu doves (stara a.k.a. dobra seria - ok. 130mg b1 + iks mcpp) - optymalnie było 1-1,5 pilla, czyli 130-200mg.
pytanie: ile mam tego jebnąć? dodam, że tolerka jest w tym momencie zerowa i duże szanse, że taka się utrzyma :P wiadomo o co chodzi - nie chcę przeholować, ale też (a może "tym bardziej"
skłaniałbym się ku mixowi 125:125, ale czy to nie będzie za mało? mógłby ktoś porównać np. 300mg m1 vs mix po 150?
z serduchem nie miałem po tym problemów, jedynie po 350mg m1 biło trochę za szybko, ale nie na tyle, żebym się jakoś tym specjalnie przejmował.
So enjoy life, you only get one
chyba mnie przekonałeś do tych 150
teraz jeszcze muszę wykminić o której zarzucić (pewnie między 21 a 22. peak po tych subst. osiągałem po ok. godzinie) i mocno sobie w bani zakodować, żeby nie przeginać z alko :)
drobiu, sporo osób twierdzi, że mix m1 z b1 działa lepiej, niż jedna z tych substancji solo. w internecie znajdują się opinie mówiące o takim miksie, jako miksie bliższym w działaniu do mdma, niż te substancje osobno.
u mnie m1 dawało euforię i większego (względnie) spida, a b1 większą empatię i mniejszego (względnie) spida. z tym, że należy pamiętać, że substancje te działają na każdego inaczej. w necie piszą, że u niektórych z tym spidem jest na odwrót.
ps. dodam jeszcze, że ponoć ten miks jest mocno odwadniający. alko też. także pamiętajcie o piciu dużej ilości niealkoholowych napoi w czasie zabawy :)
So enjoy life, you only get one
W sylwestra myślałem o przyjęciu oralnie ilości po 300 M1 i 4MMC, poźniej po 4h dorzucenie oralnie 300 4MMC. Chociaż teraz zastanawiam się, czy nie przegnę z tą pierwsza dawką, ale w sylwestra minie ok 3 tygodni przerwy, wiec nie wiem jak z tolerka. Leczę się teraz codziennie 1g sproszkowana griffonia... (wg opisu z opakowania 1 kaps to 1000mg griffoni). Pytanie czy to ma sens...
a tak wogóle - jak z zejściem po m1 / b1 ? jak ze spaniem ?
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Pozdrawiam ;)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Jest szansa stacjonarnie dostać methylon, jeśli tak to w jakich kolekcjach on siedzi i ewentualnie, ile się go tam znajduje.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.