Miałem to po okrutnym bad tripie na ziole, utrzymywało się 2.5 miesiąca, towarzyszyła temu depersonalizacja, lęki etc, ale nie było jakoś strasznie przejebane (oprócz kilku pierwszych dni). Jest tam napisane, ze wystepuje to po pewnym czasie od zazycia np LSD i tak tez bylo u mnie - dokładnie tydzien po LSD przypalilem mj i zrobiło się niewesoło.
Poprostu jest to jeden z efektów mojego HPPD :)
Najbardziej nasilone efekty sa w nocy gdy jestem bardzo zmęczony i zaraz po przebudzeniu jak tylko otworze oczy .
Ale to raczej nie tylko przez mef ;-)
Czyszczenie tematów z spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
Niestety po psychodelikach, empatogenach, euforiantach... szczególnie po środkach z rodziny fenetyloamin, HPPD występuje. Wzrok śnieży i nie chce przestać. Nie nie mówił, że ćpanie jest zdrowe. To RC, co myślałeś? Czy każdy zażywający zdaje sobie sprawę? Zdaje sobie sprawę, że TRWALE może uszkodzić sobie zdrowie? Zastanówcie się...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.