A palić nie miałam zamiaru, bo nie. Poza tym nie miałam do tego sprzętu.
Dziwna sprawa. Wczoraj postanowiłam zużyć resztkę towaru (bo po co ktoś inny miałby się tym jeszcze truć :-D ), ale że nie mogłam tego puknąć i w końcu igła mi się stępiła, spirytus skończył i w ogóle bieda - postanowiłam to wypić. Pobudzenia raczej nie czułam, ale nie mogłam spać całą noc... rano wstałam, wypłukałam woreczek, wypiłam i znów energia wróciła. Nie rozsadzało mnie, ale też nie chciało mi się spać. Euforii brak, jeść mogłam, wysuszenie maksymalne (do tej pory piję cały czas, a i tak czuję pragnienie... a skóra mi się marszczy i robią się na niej ślady z byle powodu)...
I w ogóle jak wpadł mi do strzykawki skrzep z igły, to po paru minutach zrobił się czarny :huh:
ale pewny nie jestem
Dr. Johnson
Mój kumpel (przy tolerancji zerowej) walnął malusieńką kreseczkę i wyrąbało go na jakieś 12 godzin, ale fakt - jeść mógł przy tym (chociaż tylko czipsy).
Dziwi mnie tylko, że podana dożylnie nie porobiła mnie w ogóle (i ten napad głodu - skąd to?), a wypita (co prawda w większej ilości) porobiła całkiem, całkiem. Bez rewelacji, bo wciąż zastanawiałam się, czy w ogóle czuję jej działanie, ale skoro nie mogłam spać w nocy i potem w dzień byłam całkiem żywa to znaczy, że działała.
Może już całkiem zepsułam sobie mózg i praktycznie nie odczuwam żadnego ućpania? A może za mała dawka? Żałuję, że tego co wypiłam nie udało mi się puknąć, bo taka ilość może by podziałała...
Ale to nic - jestem ambitna i będę próbować do skutku
Z tego co piszesz dla mnie to jest sytucja stereotypowa: mysleliscie ze to zwykla feta wiec wpierdolilas tyle ze przedawkowalas i dziwsz sie skad drgawki... Ciekawe ile tego wzielas. Dawka smiertelna to 0.5g. Moze Ty wzielas z 200? 300mg?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.