Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madarastafaka »
Dobra, nie znam się na łysiczkach, właściwie na te natknąłem się przypadkiem, podczas spaceru na łączce - rosły sobie w jednej kupce, były takie ładne i przypominały mi wcześniej oglądane przeze mnie grzybki na zdjęciach. Chętnie wybiorę się jeszcze raz poszukać ich więcej, ale muszę mieć pewność, czy to te?
http://img510.imageshack.us/i/pic1587.jpg/
http://img137.imageshack.us/i/pic1588.jpg/
http://img21.imageshack.us/i/pic1589.jpg/
Uwaga! Użytkownik madarastafaka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kortah »
Trafiłeś :) To te.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Vart na tym pierwszym to absolutnie nie łysiczki. Na tych zdjęciach grupowych chyba masz kilka łysic ale jakość zdjęć jest zbyt słaba, żeby cokolwiek orzec.

Madarastafaka, gratki ;)
Ostatnio zmieniony 30 października 2009 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Wy chyba nie kumacie ironii xD Te pierwsze to wytrzasnąłem ze strony nr 3 bodajże ;p

Wszystkie 600 z tej siatki/kartki to łysiczki, panowie znawcy ;) Testowane i sprawdzone ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2129 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Hehe, coś mi się dziwne wydawało,że tak doświadczony user jak vart zamieszcza takie zdjęcia i że nie wie jak wyglądają łysiczki :-)
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 136 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboclat »
Hehe, na dodatek napisał że wyjebał... to już wiedziałem o co chodzi :) Ładne zbiory ;) TASTY
"Co za farmazony szczelasz. Wiesz kto to był Frank Dux. Gościu walczył w kumite i sklepał ruwno wszystkich ryżowpierdalaczy jak sie nie znasz to idź stond"

Wróciłem ziomeczki i mam się dobrze.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tHe oVerDoseR »
Czy to to ?? %-D
[ external image ]
  • 2129 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Kolejna prowokacja, hmm ? Tak, to łysiczki :-)
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tHe oVerDoseR »
wiem, wiem :D
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Goofy »
zarzuc pare sztuk %-D ehehehe

kurde, zazdroszcze jak tylko moge, sam nie moge plebejstwa znalezc :motz:
Uwaga! Użytkownik Goofy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.