I tak cały czas stoję przy wypiciu litra mleka z cukrem. Jak można nic nie jejść przy GF. Sama przyjemność i wszystko smakuje 3 razy lepiej.
Dla osoby glodującej wypicie chocby soku wzmaga trawienie, co przeszkadza włączeniu sie odzywiania endogennego(przy ktorym system trawienny musi się wyłączyć). Wtedy wlasnie organizm zaczyna spalac toksyny, zbędny tłuszcz, naprawiac chore organy itp.
http://glodowka.pl/podstrona.php?dzial=pytania tutaj są odpowiedzi na pytania. m.in takie ktore zadales P-paranoi.
http://glodowka.pl/podstrona.php?dzial=moc tutaj o odzywianiu endogennym(wewnetrznym)
"glodowka to operacja bez skalpela. to czas na dla organizmu na wyrzucenie odpadow i przeorganizowania swoich funkcji. ale tez czas na spokojna refleksję nad sensem i celem zycia i odnowienia sil witalnych"
ps. z doswiadczenia wiem ze myslenie i psychika podczas glodowki zmienia sie o 180 stopni. Czlowiek zaczyna dostrzegac rzeczy ktorych nie dostrzega normalnie :)
pozdrawiam
Moje odczucia są takie, że jak zjem coś tłustego albo słodkiego na fazie to zamula mnie straszliwie i długo schodzi. Nie ma nic gorszego od połączenia węglowodanów i tłuszczów.
Jak przepijam wodą i ewentualnie jakieś owocki to czuję się wyśmienicie.
Mr.LaTacha
poszukaj na forum to sie dowiesz czemu ma sie gastro.
Konia z rzędem kto mi wyjaśni z czego się to bierze
Też właśnie spadek cukru jest przyczyną rzygania i innych akcji z umieraniem.
Chce się żreć, bo cukier spada.
Też właśnie spadek cukru jest przyczyną rzygania i innych akcji z umieraniem.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.