Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 776 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: akaz »
Sam wtajemniczyłem tylko jedną osobę, która jest odpowiedzialna i ma doświadczenie z innymi psychedelikami.
Reszcie znajomych nie mam zamiaru jak narazie o tym mówić, bo nie chce aby powpadali w ciągi albo coś sobie zrobili przez nieodpowiedzialne stosowanie.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja zapoznałem kilka, a ile oni zapoznali to nie da rady policzyć. Niestety, niektóre gałęzie poszły złą szkołą, no trudno.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ganmen »
Ja zapoznałem 1 osobę, właściwie w przedostatni dzień roku szkolnego na wagarach dałem mu opakowanie by zjadł połowę. POŁOWĘ OPAKOWANIA a zeżarł całe. Potem żałował (ja mu się dziwię jak on był na 3, jak nie na 4 plateau i jeszcze był w stanie samemu wrócić do domu, a potem nic nie pamiętać, dla pewności całą drogę go pilnowałem) i postanowił nigdy w życiu niczego nie ćpać. Być może ocaliłem życia kilku osób które się zniechęciły do dragów wszelakich %-D
Uwaga! Użytkownik ganmen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
dexa sprobowal moj kumpel, obyty z popularnymi dragami (mj, koks, feta) i co sie okazalo jest na niego niewrazliwy. Doszedl do 3 paczek na raz ( 3 podejscie) i zero efektow ;-)
We're High and this is the safest place we can be.
  • 143 / 1 / 0
haps .... :OO

Ja tylko z kolezanką podzieliłam sie trip sprawozdaniem , bo sie dopytywała, gdyz była przy tym jak kupywałam Aco. Ale wiem , zę ona nigdy ( albo przynajmniej w przeciagu najblizszysz 5 lat;p) nie weznie tego specyfiku. Zareagowała dosc normalnie, bez rewelacjii, ale nie zlała mnie po bandzie, ani nie wysmiała.Tak poprostu jakby słuchała jak sie opila albo coś,

Ogólnie to nie jestem za tym zeby rozpowiadac i zaznajamiać ludzi z DXM bo jak za duzo ludzi zaczyna oblegac apteki w jednym miejscu(nie mieszkam w miescie) to moze być przypał.
od jutra rzucam
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
haps... no to jest kurwa jakiś żart chyba?

Takich łololków lolków to że nie słyszał. Moze niech sprubuje jeszcze z citrogrepem...
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
A głosów jest.. czterdzieści i cztery!.

W weekend muodziaki odjebali przypały na DXM, ale ja im mówię "Miej wyjebane/ A będzie ci dane"

Sami niech dbają o siebie.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
Drug, dajesz nadzieje , oj dajesz chłopie., ze mozliwe jest ''wyjsc'' z takiej sytuacji i potem symbolicznie sie zdmxowac.Myslałam zawsze ze to jak z alkoholizmem.
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
od jutra rzucam
  • 57 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rondel »
kochajacaduzezrenice pisze:
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
Kumpla tak wyjebałas ? Wstydz się.
Uwaga! Użytkownik Rondel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.