Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Siedze, siedze i wpadlem na taki pomysl... Jako, ze mam 4 opakowania pewnego leku: Do-Do Chesteze, zawiera on 18.5 efedryny/100mg teofiliny i 30mg kofeiny...
Zainteresowala mnie troche teofilina i w pewnym momencie doszedlem do tego, ze toefilina jest bardzo dlabo rozpuszczalna w wodzie, a wrecz przeciwinie jest z efedryna, ktora w wodzie rozpuszcza sie bardzo dobrze.
I teraz chcialbym oddzielic efedryne od teofiliny, to czy jest to wogole mozliwe?
Czy sposob podobny do sposobu exktraktowania kodeiny nadal by sie i tez w tym przypadku?
Nie chodzi mi o doprowadzenie efedryny do stanu proszkowego ale plynnego, jak to jest z kodeina.
Czy bedzie potrzebny cos typu amoniak i inne ciezko dostepne pierdoly?
Prosilbym o w miare szybka odpowiedz. Dzieki z gory.
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
Bardziej sie martwie czy efedryna sie prawidlowo rozpusci.
Boje sie tez troche zeby tej teofiliny nie przemklo sie za duzo... Niby rozpuszczalnosc bardzo niska w wodzie, ale wiadomo jak to bywa... nie mozna byc na 100% pewnym.
Czy wie ktos moze jaka jest maxymalna razowa dawka teofiliny?? I czy wogole da sie rozpoznac dzialanie teofiliny?
Mam zamiar zaczac od 6 tabletek, to bedzie na oko 120mg efedryny, 600mg teofiliny i 180mg kofeiny. Wiec w razie czego gdy cos z teofilina nie wydzie to sie nie przekrece ;p
Zreszta zobaczymy, czy rozpusci sie wszystko czy zostanie papka, to chyba bedzie wystarczajace potwierdzenie.
Jutro sprobuje zrobic ta ekstrakcje... Jak dlugo efedryna przetrwa w wodzie i jak dlugo sie rozpuszcza? Ma ktos takie info? Mysle zeby wsadzic na godzine, najwyzej bede robil jeszcze raz.
Dawka śmiertelna jest chyba coś koło 20 mg / kg ale z taka ilość na pewno nie jest zdrowa i może być
w niektórych przypadkach niebezpieczna.
Z tego co widzę nie jesteś głupi i z pewnością poradzisz sobie z ekstrakcją, wiec nie ma sensu żebyś się truł.
Jedyne co mi udało się znaleźć to zatrucia teofiliną u dzieci :
http://etox.2p.pl/bottom/ClinToxicol.html
Mam euphylin. 200mg teofiliny/tabs. Tabsy o zmodyfikowanym uwalnianiu. W kapsułce po otwarciu znajduje sie pelno malych bialych gorzkich kuleczek. Można z tym co pokminic?
Do tej pory gryzłem kuleczki i uzyskiwałem lekka stymulacje i poprawe humoru. Jakieś rady?
Zapewne bylo tam duzo teofiliny i kofeiny, ktore jeszcze spotegowaly dzialanie efki ale skutki uboczne przewyzszyly.
Nigdy wiecej. Robcie kota.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.