Z folii jarałem tylko sałatę jadowitą :D Doświadczenie ciekawe samo w sobie, choć z działania aktywnego nici. Osobiście lubię opiaty - jakoś na kurwie stymulantowej nie potrafię zebrać myśli i miast euforii i radości męczy mnie niepokój. Dlatego staram się od silniejszych niż kodzia trzymać z daleka, bo wiem, że byłoby kiepsko - ale też nie mogę zapewnić, że tak ciągle będzie. Nieznane losy są człowieka.
Pozdrawiam ;)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Pan Piotr pisze: To nie mięknij Tokerku, opiaty po prostu mnie totalnie nie kręcą, są nudne, nie mam na nie wybitnej ochoty, 150x bardziej mam ochotę zawsze i wszędzie na kwasa niż na jakąkolwiek opiatową schizę. Rozumiem że Ty tego pojąć nie chcesz i nie umiesz, ale są ludzie dla których szczytem marzeń nie jest jebnięcie sobie po kablu i leżenie w takim stanie... Zresztą to samo o mnie sądzą osoby już w helu się grzebiące więc proszę Cię, daruj sobie takie komenty.
greenz]
Zostań na forum jeszcze trochę, pogadamy za rok, może dwa ;-) a tak do tematu, już spróbowałem, nie żałuję, bo aktualnie nie biorę, ale podejrzewam temat się mnie nie tyczy gdyż kodeinę zaczołem zażywać dopiero PO spróbowaniu h, no i dawki rzędu 300mg jak najbardziej mnie "robią" :D
Hey ho, here we go
Ever so high.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).