Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Widzisz, a ja bardzo sceptycznie podchodzę do spróbowania "raz" jeśli chodzi o mocne opiaty czy stymulanty dopaminowe. Dlatego tak - rzeczywiście, mało kulturalnie, za co przepraszam cię najmocniej - zareagowałem. Sam lubię wypić kodzi, ale przez tolerancję robię to możliwie rzadko - min. tydzień przerwy.
Z folii jarałem tylko sałatę jadowitą :D Doświadczenie ciekawe samo w sobie, choć z działania aktywnego nici. Osobiście lubię opiaty - jakoś na kurwie stymulantowej nie potrafię zebrać myśli i miast euforii i radości męczy mnie niepokój. Dlatego staram się od silniejszych niż kodzia trzymać z daleka, bo wiem, że byłoby kiepsko - ale też nie mogę zapewnić, że tak ciągle będzie. Nieznane losy są człowieka.
Pozdrawiam ;)
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ja spróbowałem raz, około 2,3 miesięcy temu. Oczywiście paliłem. I w tym sęk, że po pierwszym razie poczułem tylko zawroty głowy, konkretnego muła (ale nie wymiotowałem). Przez chwile poczułem fajny chilloucik, ale chyba za dużo spaliłem + opaliłem do tego rure (podobno z mj trzeba ostrożnie po helu) i mnie rozjebało. Jakoś mnie nie ciągnie szczególnie, żeby to powtórzyć ale wiem, że to zrobię. Dla dobra nauki!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 403 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pejsze »
Ja tez bym sprobowal, choc z koda mam nikle doswiadczenie - jeden raz 300mg ktore bylo srednie. Za tydzien plan na powtorke tej samej ilosci i kilka kapsli DXM do tego.
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tuptusisko69 »
pejsze - jesli brałeś dopiero raz to pewnie masz nie wyrobione receptory, ja bym sobie dał spokój z mixowaniem z dxm i wziął samej kody, z raz dwa jeszcze ,żeby poczuc konret. A jeśli chcesz miksowac to ktos kiedys pisał ,żeby zacząc od dxm a dopiero potem zarzucic kody jesli sie nie myle, ale nie jestem pewien. a ,żeby nie było offtopu to rozmawialem z Ciunia i nie tylko i generalnie każdy kogo pytałem chętnie by spróbował. Zresztą ankieta też na to wskazuje, powinnismy byc z siebie dumni ,że tyle zrobimy dla poszerzenia naszej wiedzy :D
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
Pan Piotr pisze:
To nie mięknij Tokerku, opiaty po prostu mnie totalnie nie kręcą, są nudne, nie mam na nie wybitnej ochoty, 150x bardziej mam ochotę zawsze i wszędzie na kwasa niż na jakąkolwiek opiatową schizę. Rozumiem że Ty tego pojąć nie chcesz i nie umiesz, ale są ludzie dla których szczytem marzeń nie jest jebnięcie sobie po kablu i leżenie w takim stanie... Zresztą to samo o mnie sądzą osoby już w helu się grzebiące więc proszę Cię, daruj sobie takie komenty.
zaloze sie ze kolegi doswiadzenie z opio sprowadza sie do kodeiny :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Tak, gdybym wiedział, że nie mam stałego dostępu, a że jak człowiek czegoś chce, to w końcu znajdzie, to jednak odpowiedź brzmi nie, z dużo jest do stracenia, szczególnie, że z kodeiną mam problem, to co dopiero by było z heroiną.
  • 637 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Piotr »
greenz: Poza kratomem i makiwarą faktycznie jadłem tylko kodę, jakoś nie spieszy mi się do załatwiania mocniejszych rzeczy, szczególnie że jeszcze zapas maków jest a działają one całkiem wporzo
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
[quote="Pan Piotr"]
greenz]
Zostań na forum jeszcze trochę, pogadamy za rok, może dwa ;-) a tak do tematu, już spróbowałem, nie żałuję, bo aktualnie nie biorę, ale podejrzewam temat się mnie nie tyczy gdyż kodeinę zaczołem zażywać dopiero PO spróbowaniu h, no i dawki rzędu 300mg jak najbardziej mnie "robią" :D
oj dana dana, nie boje się bana
  • 63 / 1 / 0
Nie bralem, w kabel bym nidgy nie dal, ale jakby ktos mnie poczestowal, a mialbym pewnosc, ze nie bede miec do niego (brauna) dostepu, to bym chyba sprobowal. Pomijajac fakt, ze odstawiam kode z 4 miesiecznego ciagu i planuje ja rzucic. Koda mnie juz nauczyla troche, ze jesli pojde dalej, to nie wroce. A tak trudno na poczatku uwierzyc, ze mozna w to w ogole wejsc...
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Dziwi mnie troche wynik ankiety odnosnie odpowiedzi "sprobowalem". Nie ma zadnej odpowiedzi "sprobowalem i zaluje", natomiast wszscy co sprobowali nie zaluja. Przeciez wiekszosc co sprobowala jest mniej lub bardziej wjebana i prawdopodobnie bedzie brala do konca zycia. Naprawde nie zalujecie zmarnowanego zycia? Czy troche zalujecie, ale glupio wam sie do tego przyznac?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.