Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ja biorę kodeinę i nigdy nie spróbuje browna, ani żadnej odmiany heroiny, a kode biorę nałogowo nawet gdybym chciał brać heroinę to nie mam dostępu.
http://tomi001.prv.pl
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
astaroth pisze:
Nie no, nie teraz... Niech przyjdzie za kilka lat %-D
Nie.
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
Nie... no chyba, że kiedyś jeśli będę stary, schorowany i do tego samotny to może.
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zourbie »
Mnie nie robią juz dawki rzędu 1050mg. Jasne że bym spróbowal brauna. od dłuższego czasu o tym mysle. jest tylko jeden problem. trzeba go se skołowac i miec dojscia. ja takich nie posiadam. wiec w najblizszym czasie nie sprobuje nawet jesli chce. W moim przypadku bylaby to czysta kalkulacja na kode wydaje ok 50zl na jeden raz. a hel kosztuje bodajze 40zl za cwiartke a jazda jest nieporównywalna
  • 62 / / 0
Nie gadajcie głupot typu - "nie spróbuję bo nie mam dostępu". Jak ktoś czegoś naprawdę chce do tego dokona, łącznie z lotem na księżyc itp.

A po towar do na centralny do żuli (tylko nie mówić przyszedłem bo heroinę itp.), przeważnie był. Częstuje się menty szlugami, dobra nawijka, pytanie np. o klony a dalej to żule już poprowadzą.
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 1154 / 36 / 0
Widze, ze wiekszosc by sie przerzucila jednak, albo chociaz sprobowala. Z tym, ze sprobowanie zazwyczaj konczy sie przerzuceniem na mocniejsze opio. Ja tez bym pewnie sprobowal:). Zourbie, piszesz ze 1050mg kody cie slabo robi i taniej by ci wyszla helena, ale chyba nie bierzesz codziennie, a hel bys pewnie codziennie bral i nie skonczylo by sie na jednej cwiartce dziennie. Leiche, nie zrobilem takiej opcji w ankiecie, bo chodzilo mi typowo o kodeinistow, ktorzy jeszcze helu nie probowali. W koncu to dzial kodeina. Kodziarze, ktorzy sprobowali helu moga tez cos przeciez napisac od siebie.
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ja bym pewnie sprobowal, chociaz jestem koCiarzem %-D ale tylko jesli ktos poda mi do reki aseptyczna strzykawke z roztworem przynajmniej 50% czystosci heroiny.

z kolei jezeli ktos zaproponowalby mi fentanyl to sam pobieglbym do apteki po czysta pompke %-D
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
greenz pisze:
z kolei jezeli ktos zaproponowalby mi fentanyl to sam pobieglbym do apteki po czysta pompke %-D
ja tylko jedno szkiełko mam, dla siebie :-(
kiedyś poczęstujemy się razem hahahha
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
bardzo nie chciałbym, zeby taka sytuacja miała miejsce, gdyż mam słabą wolę i pewnie bym przyjebał. :-(
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ehh co ty takie smuty wpisujesz wciaz anonimus... jednorazowo mozesz sprobowac, tak samo fety nie musisz sie obawiac, nie ma szans na uzaleznienie po pierwszym razie.

co innego drugi raz, w koncu to typowe "jeszcze jeden ostatni strzal" ;] a potem mozna sobie dlugo tak wmawiac..
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.