4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
staje, ale w trakcie czasami flaczeje. no i ciężko skończyć. ale dla chcącego nic trudnego ;)
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
A jak się skończy, to coś kłuje w jajach.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
jest podniecenie?
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Mocne.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 136 / 3 / 0
Mi metkat wręcz ożywia pałe, po morfinie flaczek a po metkacie sztywny pal azji hehe.
Ale widze, że różnie ludzie tutaj z tym mają :-D
Ostatnio zmieniony 04 maja 2009 przez chojrak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 587 / 2 / 0
Ze mna looz, pomimo, ze pale od gowniarza, (nad)uzywam stymulantow to nigdy problemow z wzwodem nie mialem :D ani na trzezwo ani na ''fazie'', no chyba, ze przedawkuje sie amfetamine - wtedy problemy zaczynaja sie pojawiac, jesli chodzi o morfine i ogolnie opiaty/opioidy - to oczywiscie zalezy od substancji ALE zwykle mialem tak,ze w szczycie dzialania nie mialem ochoty na seks, dopiero jak schodzi, wtedy mozna naprawde dluuugoooo i jest zajebiscie :D
oj dana dana, nie boje się bana
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
Piotrunio pisze:
oj przesadzacie, wszystko się da, jak się chce. Jest ciężej niż zwykle go utrzymać w gotowości ale się da ;]
ja mam znowu kurwa odwrotnie nie problem utrymac w gotowosci a trudniej skonczyc i nie jest to juz zbyt przyjemne,dodatkowo mam wieksze checi na sex niz normalnie
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
befree pisze:
Piotrunio pisze:
oj przesadzacie, wszystko się da, jak się chce. Jest ciężej niż zwykle go utrzymać w gotowości ale się da ;]
ja mam znowu kurwa odwrotnie nie problem utrymac w gotowosci a trudniej skonczyc i nie jest to juz zbyt przyjemne,dodatkowo mam wieksze checi na sex niz normalnie
podobne przeżycia, z tymże sam seks po czasie bywa męczący o dziwo po tramadolu też dłużej można ale się tak nie męczę. Stoi mi cały czas na baczność hehe ale nie brałem więcej niż z 1 paki sudafedu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 655 / 3 / 0
Tak sobie czytam i czytam to forum i wynalazłem taki oto wątek: http://talk.hyperreal.info/amfetamina-v ... 23-10.html
I mam pytanie, bo czytając o kocie w Wikipedii znalazłem w podrozdziale efekty takie stwierdzenie:
problemy z erekcją (u mężczyzn).
Faktem jest, że po spożyciu Metkata po jakimś czasie zaczynam w dziwny sposób dostrzegać kobiecość kobiet nawet u starych zakonnic :nuts: . Ale z moim najlepszym przyjacielem :blush: nie jest najlepiej. Coś a'la po fecie. Czy więc jak dowalę viagrę to odzyskam swoje magiczne centymetry %-D czy spowoduje taki mix explozję członka i ze stania, stanie mi tylko serce?
  • 165 / 3 / 0
mi się po kocie bardzo chce kobiety, staje mi a orgazmy są lepsze
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...