Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
56
9%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 648

ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
W kwestii wciągania, ile dla osoby bez tolerancji, ile dla osoby ze średnią tolerancją?
  • 55 / 1 / 0
Najlepiej sobie wogóle odpuścic heroine ale jak walniesz po kablach to bedziesz w siódmym niebie albo i ze dwa pietra wyżej ... :-D
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
[quote="summer3184"]
Najlepiej sobie wogóle odpuścic heroine ale jak walniesz po kablach to bedziesz w siódmym niebie albo i ze dwa pietra wyżej ... ]

czyli w piekle
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
"Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE. "

tak, o mało się tam nie przeniosłem po pierwszym razie, hehe. a to pech :-(
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1213 / 18 / 0
Tak samo jak Oxan. Wstrzykłem i ja był w niebu.

Ja za trzecim razem prawie się tam przeniosłem.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
ja za pierwszym strzalem (bo pierwszy raz z h. mialem palac) to naprawde czulem sie dziwnie. Tzn. przez 20 minut lezalem i balem sie zrobic jaki kolwiek ruch zeby nie przerwac tej blogiej hmmm blogiej... brakuje mi slow :D tej blogosci jaka czulem mimo iz zaledwie po 2 czy 3 minutach ta blogosc strasznie zmalala.

Coz a co do pierwszego razu to ja po pierwszej spalonej cwiartce zataczalem sie od sciany do sciany i troche porzygalem. Hardcorowe swedzawienie szczegolnie na nosie. i taka reakcja alergiczna mialem bable na ciele jak po ugryzieniach komarow. Na szczescie to bylo tak tylko za pierwszem razem. Potem oprocz swedzacego nosa zadnych takich akcji nie mialem. Palanie to dobry sposob na zaczecie przygody z h. przynajmniej wiesz czym to hmm 'pachnie' :D:D:D:D:D
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
1) Czy 0,25g spalone z fufki to dobra dawka i metoda na pierwszy raz?
czy palisz cwiare czy kupisz kode i zaladujesz 600mg bedzie podobnie szkoda sana na alenie

2) Czym się różnią loty, w zależności od sposobu zażycia? (domyślam się w skali mocy kopa będzie: doustnie->
donosowo -> palenie -> w żyłę.).
po kablach ajlepiej wyjebe cie w kosmos
3) Czy na haju możliwa jest awaryjna kontrola ciała (np. w zestawieniu z DXM)?
troche bedziesz zwleczony ale zasadniczo tak zalezy od dawki zecz jasna
4) Ile w największych miastach kosztuje teraz gram helu (nie po znajomości).
cwiara miedzy 40-60 albo 400 urecka ale je3st dwa razy bardzej wydajna wiec jeden huj

opiaty jebane po instalacj a nawet palone moga dojebac cie na dno
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Przeciez koda nie jest tak euforyzujaca jak hel. A po za tym nie trzeba meczyc sie z ekstrakcja... :P
  • 930 / 29 / 0
euforia po jaranym brownie, to taki mit. niby ktoś tam miał, ale nikt nic nie wie na pewno.

euforie się ma, po pukaniu, jak zjarasz browna, możesz się dobrze, przyjemnie upierdolić, ale nie jest to żadna euforia.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
hmm, nie wiem jak rozumiesz euforię, ja głównie palę i jak się położę, to w takim półśnie przychodzą często takie zajebiste 'ciareczki', bardzo przyjemne, aż się wyciągam (jak stary wyliniały kot jak go podrapać za uchem). Po kodzie też się czasami zdarzają (dla mnie to oznacza euforię po tym środku, innej doświadczyłem). Ale fakt, to zupełnie co innego jak się puknie i nogi same się uginają pod tobą, hehe. Ale mimo wszystko rzadko się to zdarza, wolę na wyluzaniu zapalić ;]
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.