Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Rumburak pisze: gordo - jeśli pojawi się możliwość to ulegniesz pokusie. Tak jak my wszyscy którzy pisujemy na tym forum. Jesteś tu bo o tym myślisz. Ja nie siedzę na forach o akwarystyce bo mnie to nie kręci.
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
Obecność na tym forum wynika też z tego że chciałbym w taki czy inny sposób może nawet i do jednej osoby częściowo dotrzeć, że droga po której stąpa może się wydawać czymś bez końca ale DA się z niej zejść "to do bigger and better things." Jestem otwarty na temat, oczywiście może nawet w przyszłości uda mi się zrealizować plan i zostać osobą która rozmawia otwarcie z młodymi ludźmi na ten temat.... Napewno parę osób na tym forum straciło przez narkotyki kogoś bliskiego... mi taka sytuacja dała naprawdę dużo do myślenia.
POZDRO ALL
Userd - :) jeżeli mogę się z kimś podzielić cennymi informacjami i też coś ciekawego nie raz przeczytać to dlaczego miałbym zapomnieć? :D
to dlaczego miałbym zapomnieć? ]
Zapomnieć po to by nie zacząć znowu ćpać i tylko dlatego. Wierz mi, że to forum potrafi człowieka wciągnąć a czytanie o opiatowym relaksie innych użytkowników na pewno nie pomaga w zachowaniu abstynencji. ;]
No chyba, że jesteś aż takim twardzielem i jesteś obojętny na tego typu relacje. Jeśli miałbym być szczery to uważam, że w ciągu kilku miesięcy się złamiesz i przywalisz conieco zwłaszcza, że wiesz gdzie tego szukać a i sezon makowy się niedługo rozpocznie. Oczywiście nie jestem jasnowidzem ale samo Twoje zainteresowanie tematem o tym świadczy. Nie życze Ci źle i obym się mylił. ;]
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
crack crack. btw]
Roznie bywalo. W okolicy gdzie ja kupowalem to w 80% gosc mial zawsze here i koks(czasem crack); czesto tez bylo ze stali we dwoch jeden z hera drugi z koksem. Craku duzo nie przerabialem ale tutaj zauwazylem ze on jest ale wiekszosc ludzi woli kupic koks a pozniej z tego ugotowac samemu kryla. Nie wiem moze lepsze? A ceny? Nickel czyli $5, dime-$10, byly tez "two for five"(2 za $5), spotykalem za $3, i slyszalem ze czarni jak sa na glodzie a maja malo kasy to kupuja kryla na machy(nie wiem ile to prawda). Sorry ale nie odpowiem ci ile tego jest na gramy/setki/itd.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.