POMOCY /H/!!!!!!!!!!!!11111 <_<
Zatem kapelusz na głowę i czas wyruszyć rozwikłać zagadkę świata, a śladów poszukam pod apteką dyżurną.
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
E. Hemingway
najwieksze to w okresie opiatowym,kurewsko mi sie tez chcialo palic szlugi,ale na szczescie sie udalo rzucic
teraz,tak jak autor, postanowilem nic nie brac do wiosny,i juz od jakiegos 1,5 miecha nic,no moze kilka piw.
przyjdzie cieplo,to sie zacznie
Don't nobody know my troubles but God
Hurra, diese Welt geht unter
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.