Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 443 / 6 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Nie mam pojęcia jak jest z fajkami, bo już nie palę, ale tabaka i kodeina to niesamowite połączenie :D. Chyba występuje jakaś interakcja między tytoniem, a opioidami.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 129 / / 0
nie wiem wezcie mnie nakierujcie jakby co;D bo mi sie wydaje ze po kodzie palac jest duza euforia a potem przechodzi, zamiast stopniowo jeszcze trzymac, mi jakos po zapaleniu fajki glowa boli , czesto tak mialem
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / / 0
aha i potwierdzam to ze na wejsciu cos lipa xD , strracilem przez to kode;d lepiej pozniej jak sie rozkreca dzialanie; )
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
Ja czasem zapale jak koda zejdzie ale tak tylko pol fajki bo juz w sumie zucilem jak palilem zdarzalo mi sie wypalic 2 fajki po kodeinie i robilo mi sie niedobrze ale podczas palenia bylo milo raz puscilem mega pawia ale jak sie napije czegos zimnego mdlosci przechodza
Ostatnio zmieniony 02 marca 2009 przez Codeine Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 169 / / 0
GANJA ZAGOR pisze:
aha i potwierdzam to ze na wejsciu cos lipa xD , strracilem przez to kode;d lepiej pozniej jak sie rozkreca dzialanie; )
Bzdura. Nic nie straciles. Fajki nie maja wiekszego znaczenia. Czasami smakuja tylko lepiej jak i cale zycie po kodzie :-)
Uwaga! Użytkownik HALFandHALF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
szlugi do opiatów, to jest niebo;)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 354 / 4 / 0
jak się nie bierze opiatów to też jest niebo, bez fajków to bym nie wyrobił chyba :-D Ale najbardziej brakuje mi piwka w knajpach, bardziej jak kodeiny. Urodziłem się do życia w barze, zwłaszcza tam gdzie barmanki mają czym oddychać i gdyby nie to że później zawsze przechodzę na mocniejsze procenty i odpierdalam to piłbym dalej :-)
Ostatnio zmieniony 03 marca 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
ja tam różnicy nie widziałem i nie czułem , szlug jak szlug,a na kodzie wszystko wydaje się być lepsze
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 2012 / 84 / 0
Ale jak sie szybko zjara szluga to jest gleba troszke.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Ja ostatnio wpadłam na taki pomysł, a zważając na to, że palę tylko do towarzystwa, nie było to dobrze pomyślane.
W związku z rzadkim używaniem nikotyny, mam na nią niską tolerancję i kiedy odpaliłam fajka w szczytowym momencie, to myślałam, że zejdę koło tej kuchenki. Strasznie słabo mi się zrobiło, palenie fajek to z założenia głupi pomysł.

Owszem, jest klimat, odpalić papierosa na haju, przy dźwiękach dobrego jazzu, czy Toma Waitsa, ale nie za taką cenę. ;-)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.