Po jakim czasie po spożyciu ten lek dziala? Jak dlugo dziala ? Czy mozna go brac doraznie, czy trzeba caly czas ?
leiche pisze: Działa b. szybko, po 15-30 min., jak najbardziej nadaje się do użytku doraźnego, tyle że zdecydowanie bardziej polecam atenolol.
No i przy okazji wyregulowuje mi ciśnienie...
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
leiche pisze: Nie ma szczególnych interakcji (mam tu na myśli dawki ściśle terapeutyczne), na pewno nie z paleniem, ale leczenie kardiologiczne to nie przelewki i trzeba to ZAWSZE konsultować z lekarzem - a nie z lekomanami z hyperreala, mojego pokroju.
leiche pisze: Działa b. szybko, po 15-30 min., jak najbardziej nadaje się do użytku doraźnego, tyle że zdecydowanie bardziej polecam atenolol.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
ps te leki dzialaja na was od razu czy po kilku kilku-nastu dniach stosowania? ; )
czy powoduja sennosc lub ospalosc?
napiszcie tez w jakiej dawce jaki lek wam pomaga
Mi pomaga 25mg atenololu, który biorę doraźnie. Czasem wystarcza nawet połowa tej dawki.
W odpowiednich dawkach nie powodują senności.
ja mam chyba niekompetentnego psychiatrę. łażę i łażę i gadam i gadam, jako główne nieprzyjemne objawy podaję drżenie rąk (silne) i głowy (teraz już bardzo rzadkie) oraz wysokie ciśnienie i czasem problemy ze snem. dostałem tianeptynę i sertralinę, nie wspomnę o ziołowych gównach..
czyli propranolol jest głównie od zmniejszania ciśnienia i przez to innych objawów takich jakie ja mam, taa? tylko że to wszystko przez igraszki z sercem więc muszę skonsultować z lekarzem?
jak tak to zaraz dzownię do tej idiotki..
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.