Mniej więcej dwa tygodnie temu chciałem spróbować dimenhydrynatu. Po przeczytaniu wielu raportów, przeciwwskazań, zaleceń itp., udałem się po aviomarin i nabyłem w sumie 15 tabletek. Zachowując wszelkie środki ostrożności, starannie ustalając harmonogram - aby nie było wpadki - wybrałem piątek jako dzień sądu. W piątek rano, bo na ten dzień wypadło, poszedłem "odpocząć" do lasu. O 8:00 poszły pierwsze aviomariny, w sumie całe 3 opakowania poszły w 10 minut. Minęła godzina i uznałem, że nic już nie wejdzie i można dać sobie spokój.
Na pierwsze efekty musiałem czekać ponad półtorej godziny, licząc od ósmej. Zaczęło się od lekkiego rozjechania wzroku. Około 9:20 odwiedziłem kolegę; pięć minut po tym zaczęły się problemy z pamięcią: w środku zdania zaczynałem zapominać, co chciałem powiedzieć. Rozmowy czasami mniej więcej wyglądały tak:
- Wiesz co?
- Co?
- ...eee...
Nie muszę dodawać, że komunikacja była nieco zaburzona, ale nie było tak źle ;). Po tych dwóch objawach czekałem na coś większego... i nic się nie wydarzyło. Skutki były tylko trzy: osłabiona pamięć (szybko jednak minęło), rozjechany wzrok i lekkie przymulenie. Więc pytanie: czemu tak słabo zadziałało (dane techniczne: 50kg ;))?
PS Wypadałoby poprawić rejestrację (działa jedynie na duckduckgo Chrome) - wiele osób ma z nią problem.
Gdybyś był w ciemnym miejscu, najlepiej w nocy, to zapewne doświadczyłbyś halucynacji wzrokowych i innych atrakcji. Może po prostu byłeś zbyt rozproszony... Ja jadłem 10 tabletek, ale w ciemnym pokoju w nocy. I było ciekawie.
Gdyby nie POTĘŻNE łaskotki/swędzenie, które ogarnęło mnie ok. godziny od wejścia fazy i tak utrudniało żywot, że nie mogłem tego wytrzymać.... gdyby nie to, to Avio byłby całkiem w porządku :p
§h¶ôňgĽéĐ.
vart pisze: Gdyby nie POTĘŻNE łaskotki/swędzenie, które ogarnęło mnie ok. godziny od wejścia fazy
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze:vart pisze: Gdyby nie POTĘŻNE łaskotki/swędzenie, które ogarnęło mnie ok. godziny od wejścia fazy
Jest to możliwe. Ja mam uczulenie na Virlix :P
Verv pisze: a mnie ciekawi jakie leki antyhistaminowe bierze sie przy uczuleniu na leki antyhistaminowe.
Myślałem raczej, że nadmiar działania przeciwhistaminowego może mieć skutek zgoła odwrotny.
§h¶ôňgĽéĐ.
ale.. niedawno chąc usnąć po metkacie, poszły 2 tab, tak po 30 min myśle, aa co tam i wziąłem dalsze 3 :D
to po godzinie, dwóch miałem robaki na podłodze:D w świetle komórki latały zaraza jedna :D jak zasypiałem to cevy może niezaspecjalne ale omamy słuchowe wyjebane, muzyka, śpiew jakieś rozmowy :D
Czytalem co nie co o tescie ktory nalezy zrobic przed wzieciem duzych dawek.
I boje sie teraz bo mi stara pierdolila, ze jak bylem maly to wpierdolilem jedna tabletke Aviomarinu i zachorowalem, bylem siny i mialem spuchniete usta. (Ale ona jest popierdolona i mogla specjalnie mi gadac bo na 90% wie po co mi te tabletki potrzebne)... Wiec czy dimenhydrant to to samo co dimenhydramina w sensie uczulenia?? Jezeli nawet bylem na dmhydranta uczulony w dziecinstwie to jest szansa, ze juz niejestem, albo, ze dmhydramina podziala inaczej? jakie sa skutki wziecia zbyt duzej ilosci, jesli jest sie uczulonym?? Slyszalem, ze z tym gowwnem nie ma zabawy i mala usterka na zdrowiu moze odebrac zycie. W sensie zasypiasz normalnie ale juz sie nie budzisz.
I ile powinienem wziasc mg dimenhydraminy na test zeby wiedziec na 1000% ze nie jestem uczulony. Bo jak wezme 1 tabletke i nic sie nie stanie to mozliwe, ze po 2 moze sie cos stac. Chce byc 100% pewien. Na oko i zdrowy rozsadek na 1 dzien wjebalbym 2 tabletki, a potem 4 i jak bedzie ok to 8 i jak nie zadziala to 12 (wliczajac przerwy of course)
P>S nie pisac prosze (nie bierz tego nawet) bo nie o to sie pytam. Chce to wziasc ze wzgledu na zajebiste realne halucynki. Czytalem kilka TR na tym forum no i niezle sie zapowiada.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.