Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wolisz zarzywać DXM:
w samotnośći
381
54%
w grupie znajomych
88
13%
z jedną, zaufaną osobą
177
25%
nie zarzywam DXM
56
8%

Liczba głosów: 702

ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlueFairy »
z jedną zaufaną osobą, jest zawsze bardzo wesolutko %-D w samotności to moge stymulanty brać.
Uwaga! Użytkownik BlueFairy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Zazwyczaj nie mam okazji brać z kimś, więc prawie zawsze sam tripuje. Ale w przyjaznej grupie też jest spoko. Po deksie włącza się zazwyczaj niezwykła empatia i love. Tak jak ktoś mówił, najlepiej gdy reszta grupy idzie za ciosem i nie pozostaje trzeźwa. Myślę jednak, że w dwie osoby byłoby najlepiej..
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No spróbuj się opłaci na pewno.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Wolę sam, zawsze jak byłem na fazie i pomyślałem, że musiłbym się z kimś dogadać czy chociazby jechać autobusem wśród ludzi to dostawałem pierdolca. W towarzystwie bym chyba oszalał.
Ciekawe o czym to świadczy, nie?:>
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
rozumiem, po prostu nie te osoby. dex jest taki ze i w samotności i w grupie potrafi zachwycić, tylko kurwa muszą być odpowiednie osoby a takich coraz mniej niestety z tego co widzę.
Uważam ze gówniarzerii odbija po prostu.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Uważasz, że mi odbija bo się w "stanie przewrażliwionym" chujowo czuję w towarzystwie ?
Mi samemu ze sobą jest dobrze, wkurwiają mnie ludzie, zwłaszcza gdy jestem na fazie. Tyle.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeXem »
oj z tym sie zgadzam, musza byc odpowiednie osoby, odpowiedni klimat. Jak jest jakas impreza, np w knajpie, wszyscy sa napierdoleni alkoholem to naprawde robi sie kiepsko, lepiej w towarzystwie najblizszych i zeby oni tez walneli dxm, wtedy moze byc mega smiesznie.

ale 99% jazd przezywam w swoim pokoju w samotnosci.
[color=#008080][b][i]Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.[/i][/b][/color]
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Jak główna faza dxm mija to aż sie chce z kimś pogadać, wiec dxm do towarzystwa tez sie nadaje za gdzieś 3h od zarzucenia dopiero nabiera klimatu, chyba ze se wkręcimy to mamy to od początku, grunt to nbastawienie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeXem »
dokaldnie, wszystko zalezy od tego co sobie na poczatku wrkecimy :cheesy:
ciekawe co u mnie dzis bedzie nowego, starsza znow znalzala w cholere opakowan po aco i mi marudzi, oby to wplywu na lot nie mialo.
[color=#008080][b][i]Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.[/i][/b][/color]
  • 164 / 2 / 0
Zauważyliście, że ta faza po zejściu DXM jest bardzo podobna do tej na zejściu LSA ? :-p

Ja tam w dalszym ciągu nienawidzę iść w towarzystwo po DXM, w czasie jego głównego działania. Czuję się wtedy jakbym dopiero co z wózka inwalidzkiego zlazł... Choć zejście to inna sprawa całkiem ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.