No ja też po benzosach a zwłaszcza po wzięciu większych dawek mam burdel w bani. Dlatego nie biore tego ścierwa, jedynie pozwole sobie na małą dawkę po to aby wzmocnić kode.
To znaczy udało się skończyć ze wszystkim z wyjątkiem kodeiny, którą czasem wzmacniam małą dawką benzo.
Aha teraz eksperymentuje z zupką makową
Trzeba się odzwyczajać etapowo, po obronie magisterki planuje stopniowo pożegnać się i z kodą
ja napierdalam 3-5 amp. rolexów po bacie i to sie nazywa chill
wtedy czuje ze naprawdę odpoczywam :D
pozdro!!!
ps. nie boli cię taki zastrzyk domieśniowy??? przecież ten roztwór jest fchuj alkaliczny (chyba, najebałem sie właśnie :)) i to jak w kabel nie trafisz to napierdala....
@gofel: teraz nie zapodaje w miesien, a zapodawalem jak mialem. To bylo 4 lata temu i nie umialem i.v. Zastrzyki i.m. mnie nic nie bola, wrecz uwielbiam je robic, w uda najczesciej.
Ps: jak latwisz rolki w amp.? przeciez tego ot tak nie wypisuja. jak nie chcesz tu pisac pisz na gargus1125@wp.pl. Podaje maila, bo z hypera nie dochodza.
IV są o wiele łatwiejsze!! ale to pewnie zależy od człowieka i od wprawy...
ps. mam bardzo dobrego znajomego który mota mi te rolki...
wikipedałownia pisze: Mechanizm działania polega na zwiększeniu powinowactwa neuroprzekaźnika hamującego jakim jest kwas gamma-aminomasłowy do receptora GABA-A.
Nieraz wypilem do tego kilka browcow i czulem sie tylko zrelaksowany troche.
Zero dzialania nasennego.Jak dla mnie nie ma porownania z nim i lorafenem,czy alpra
Piję codziennie. Z relanium robię sobie co jakiś czas przerwy, bo muszę.
Ostatnio mi odpierdala. Depresja, wybuchy agresji, napady paniki, niemożność skupienia się w pracy, brak życiowych celów.
W sumie zawsze tak miałem, ale ostatnio nasila się (może przepracowanie, albo wypalenie zawodowe?).
Moja matka uważa, że to przez to że łączę relanium z piwem właśnie. Że słyszała o szkodliwości takiego miksu w TV.
Mnie natomiast wydaje się, że to moja wrodzona skłonność do depresji oraz stresy w pracy. 1-3 mg relanium, to przecież nic.
Kto ma rację według was?
Moje pytanie może wydawać się prowokacją, ale pytam zupełnie serio: jak to jest z takim miksem?
Dodam jeszcze, że dochodzi do tego czasami zolpidem w kinola.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.