Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Nawet na przysłowiowy " chłopski rozum " można wykminić , że będą się różnić . Największą masakrą miksu : Najpierw DXM potem grzyby było dla mnie to , że wszystko działo się dosłownie tak samo jak w zeszłym roku . Ci sami spotykani ludzie , te same sytuacje i ich zachowania . Przejebany też jest efekt tego jak potrafi się morfowac rzeczywistość . DF to pikuś bo cały czas mamy świadomośc , że to faza i działanie narkotyku . Po tym miksie widziałem jak wszystko giło się niczym rozciągane przez krzywe zwierciadło bez żadnych udziwnień kolorystycznych . Momentami obraz wyglądał jak przez szkło lub lupę co czyniło odbiór tego bardzo realnym . Dla mnie wtedy to nie było działanie narkotyków a po prostu błędy w systemie i przekłamania w grafice otaczającego mnie matrixu . Piotrunio , polecam Ci ten miks a z całego serca odradzam u Ciebie w mieście .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
CosmoDo pisze:
... Piotrunio , polecam Ci ten miks a z całego serca odradzam u Ciebie w mieście .
No sprawa wygląda tak, że skoro ten miks tak sakramencko kosi, to spróbuję tego albo w domu, albo gdzieś w lesie, żeby obyć się bez nie potrzebnych prawdopodobnych kłopotów.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fation »
Carbamazepinum (Neurotop) dobrze wzmacnia DXM z tym że jest pewne ryzyko.
Trochę pozytywu w negatywnym świecie.
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
  • 1259 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: wintermute »
ja laczac grzyby z dexem ogolnie przestrzegam dwoch zasad;
1. jak juz DXM porzadnie wejdzie [na oko 10min do peaku], dopiero wtedy zapodaje swiezy wywarek
2. grzybow zdecydowanie mniej niz DXM'u biorac pod uwage proporcje, dexa tez zreszta mniej niz zwykle. Pierwszy raz przywalilem 360mg+30szt, a odczulem to jak 600mg+60. Teraz lece standard=450+30-40szt i jest idealnie, pewnie z czasem bedzie trzeba dodac torche dexa.

Ogolnie najbardziej trzeba uwazac z iloscia grzybow bo to one sa tu ciemna strona mocy :diabolic:
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ja po konkretniejszych ilościach deksa potrafię leżeć i rozkoszować się stanem, ale jak już sobie coś wkręcę to koniec świata.
Ostatnio przed jazdą 6 mg/kg oglądałem jakiś program o nurkowaniu na discovery a potem sobie to wkręciłem i było po prostu pięknie :D
Ale w pewnym momencie gdy zdjąłem słuchawki i usłyszałem walenie swojego serca, wkręciłem sobie, że dostanę zawału, zaczęło pykać mi jeszcze mocniej i tak faza po 1.5 h skończyła się paniką aż do piątej rano.
Tak więc myślę czy dla mnie nie była by koda wybawieniem, czy na pewno nie zwiększy mi jeszcze bardziej ciśnienia?
Za to stan odmóżdzenia pewnie zlikwiduje wszelkie chęci na schizy :)
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skutlik »
FAQ inmda'y pisze:
Według niektórych NaCl (sól kuchenna) zwiększa ilość CEV-ów.
Próbował ktoś ? Może ktoś to potwierdzić/zaprzeczyć ?
Mam zamiar polatać w najbliższym czasie i zastanawiam się czy poΣwać czy nażreć się soli :nuts:
  • 459 / 3 / 0
skutlik pisze:
FAQ inmda'y pisze:
Według niektórych NaCl (sól kuchenna) zwiększa ilość CEV-ów.
Mam zamiar polatać w najbliższym czasie i zastanawiam się czy poΣwać czy nażreć się soli ]

IMHO chujowy pomysł.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skutlik »
sól, Σ czy lot :rolleyes:
  • 459 / 3 / 0
Sól, po co się faszerować solą?
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
Sigma.
Zdecydowanie.
Ja szykuję się do dłuższego detoksu, może nawet rocznego. Trzeba dać ciałku odpocząć, bo trudny rok to będzie i nie warto go dobijać.
Ale przedtem chciałbym ponownie zasigmować.
Muszę tylko zdobyć znów kasiorkę i znaleźć dobry dzionek na toż.

Pozdrawiam!
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.