Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Raz na niewielkiej dawce grzybów odbyłem z nim rozmowe na ten sam temat! Charakterystyczne jest, że my również użyliśmy wątku (wizualizacji) oscylowania wokół pewnej granicy pojęć którą ja akurat porównywałem z granicami w matematyce, one świetnie obrazują ten tok myślenia...
Z resztą mniejsza z tym...zrozumielibyśmy się świetnie gdybyśmy oboje zjedli troche grzybów :rolleyes:
A tak to będziemy prawić, ja swoje, Ty swoje i ani ja nie będe wiedział o co chodzi Tobie, ani Ty nie będziesz wiedział o co chodzi mnie...już nie mówiąc o osbach trzecich, które najprawdopodobniej nas zmieszają z błotem uznając za wariatów, albo nas wyśmieją
Gum@ pisze: A tak to będziemy prawić, ja swoje, Ty swoje i ani ja nie będe wiedział o co chodzi Tobie, ani Ty nie będziesz wiedział o co chodzi mnie...już nie mówiąc o osbach trzecich, które najprawdopodobniej nas zmieszają z błotem uznając za wariatów, albo nas wyśmieją![]()
Rozumiem wszystko i nic.
Wolę kwas.
alkocholik pisze: Spotkałem sie z osobą, która po kwasie spojrzała w dół, miejsce tak gdzies z 10metrów niżej - przejscie podziemne pod torami i od tamtej pory zawiesił jej sie lęk wysokości.
[edytuj posty - pan t.]
problem_child pisze: SYD BARETT [...]
Gum@ pisze: A właśnie, że nie! Jacy pierdolnięci? Dla mnie to dar, że dostrzegam takie powiązania między pozornie niemającymi ze sobą nic wspólnego pojęciami.
To się nazywa paranoja
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.