4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 8 / 0
Euforia jest troche innego gatunku niz orgazm ale uwiez mi, ze jest zajebiste.

p4g4y0zzz(X) - stworzylem hybryde Twojego przepisu oraz przepisu CTXa- 2,5 ml octu, 250 kalium + wcześniejsze przefiltrowanie masy tabletkowej + metoda roztworow + lodowka = IMHO o jeden z najmocniejszych roztworow jakie uzyskalem kiedykolwiek :).

Peace and Respect ;) :*
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Ja pierdole ja już nie waliłem ok. 5 tygodni ale kurwa te ciśnienie mnie rozpierdala codziennie, dodam że biore I.V. i powiem wam że kurewsko uzależnia ten syf psychicznie, we wrześniu znów zaczne napierdalać po 3-4 paki dziennie, fajny drag wole walić to niż ścierwo, zresztą dzięki metkatowi zaprzestałem walić fete po strunach gdyż wjazd jest podobny.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1198 / 8 / 0
Ja chyba tak pisałem ale po kilku razach IV doszedlem do wniosku ze zejscie jest tak samo przejebane jak po podaniu dożołądkowym.
  • 2013 / 84 / 0
To zacznijcie pukać, działanie jest intensywniejsze, zajebisty wjazd, nie ma zwały to po co pić? Walenie po kablach nie jest takie straszne, tez kiedyś mówiłem że nigdy nic pukał nie będe ale stuknąłem raz i tak jest o wiele lepiej, metkat przy podaniu I.V. chyba też nie robi większego syfu w organiźmie, waliłem ok. 2 miechy po 2-4 paczki dziennie tam czasami z 2 dni przerwy i tam nic sie nie dzieje ze mną. Morfologie też robiłem i żadnych większych zmian w krwi nie było, czegoś tam miałem troszke za dużo chyba ale nie wiem czego i nie chce mi sie tej kartki szukać. Jedyną wadą pukania jest to że jak sie dużo wali to długo ślady na łapach zostają, ale schodzą.
  • 2013 / 84 / 0
Rób tym przepisem CTX'a co podałem wyżej, najlepszy metkat jaki otrzymałem, jakoś tak krótko trzymał - ok. 3h ale bardzo intensywnie i pukałem to na 2 razy. Dobry kurwa przepis, zajebisty.
  • 2013 / 84 / 0
Twilight pisze:
p4g4y0zzz(X) pisze:
Rób tym przepisem CTX'a co podałem wyżej, najlepszy metkat jaki otrzymałem, jakoś tak krótko trzymał - ok. 3h ale bardzo intensywnie i pukałem to na 2 razy. Dobry kurwa przepis, zajebisty.
Właśnie tworzę tego kota wg. tego przepisu. Wydaje się on dość sensowny, napewno bardziej niż na czuja wlewać w pośpiechu ocet i wodę do startych tabletek które się kurewsko trudno rozgniata (sudafed) i można coś spierdolić. Narazie robię z 6 tab, jeśli się uda i będzie zajebisty to jutro pełna opcja + koda :cheesy:

Mówisz, że działał krócej ale lepiej, może wg. starego przepisu którym zazwyczaj robiłeś zostawało trochę pseudoefki i ona przedłużała fazę? Miksowałeś kota z pseudo kiedyś z metkatem aby potwierdzić/obalić tą tezę?
Nie miksowałem, ale sama p-efka na mnie działa nawet w ilośći 1440mg, tylko serducho napierdala i rzygać sie chce. Możliwe też że jakieś inne produkty uboczne powstają i tak sie dzieje. Dzisiaj to wogóle jazde odjebałem - Robiłem kota wg. tego przepisu i kurwa do tabletek nie dodałem octu! Wszystko normalnie zrobiłem ale bez octu, przefiltrowałem ładnie, pięknie, zajebałem w kabel i zero wjazdu ale działa tak jakbym wypił, tak lajtowo i już dosyć długo, tak wogóle na chuj ten ocet tam? ;] Wiem że jest potrzebny ale co on tam robi? Aha Twilight jak dolejesz wody to tablet to odfiltruj jeszcze mase tabletkową i dopiero połącz roztwory i octu daj 2.5ml a manganu 300mg, wtedy chyba on cały przereagowuje chociaż nie jestem pewny, ale octem nie jebie metkat później, i jest zajebisty. He i nie spanikuj jak Ci to zamarznie tylko niech stoi godzinke, ja na początku sie troche wydygałem że jak zamarzł to sie zjebał ale był zajebisty, potem wstaw do lodówki i czekaj aż odmarznie i git. BTW. Ty oralnie przyjmujesz pół paczki? ;> jak dla mnie to kurewsko mało by było.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Spada, ale w dość wolnym tempie.

Temat: Tolerancja
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
Co do ekstrakcji jak wspomniałem wcześniej robiłem ją poraz pierwszy wg przepisu CTXa oczywiscie zmieniajac odpowiednio proporcje i czuje ze wyszło mi idealnie płyn leciutko słomkowy dodałem troche soku z cytryny zeby neutralizowac ewentualie "kalium" ale nie powinno go być tam wcale. :)
Z drugiej strony metkatynon nadaje się głownie na imprezy a nie do roboty. Osobiście wolabym zeby bardziej stymulował fizycznie niż jechał tak po serotoninie i dopaminie :P Ale różni ludzie różne potrzeby.

Euforia skończyła się około północy, ale wyraźna stymulacja fizyczna się wtedy jakby nasiliła i jak chciałem iść spać około 3.20 to ni chuja nie dąło rady z godzinę się poprzeracałem, ale przyponiałem sobie o ćwiartce hydrokosozyny gdiześ na półce zapodałem ale i to średnio pomogło zwlekłem sie o 12 z łóżka i pije teraz kawkę. Czuję się zamulony ale to raczej z niewyspania bo sen miałem naprawdę płytki często się przebudzałem, jak się nie wyśpię to czesto taki stan mam bez metkata. :P Z drugiej strony resztki speeda jakby we mnie były albo to efekt kawy.

Nie wiem czy jest sens zapodawać dzisiaj czy lepiej np jutro jak myślicie?
Ostatnio zmieniony 16 września 2008 przez aree1987, łącznie zmieniany 1 raz.
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
ja to mam teraz z metkatem tak, że jak zapodam to pierwszą godzinę jest zajebiście wykurwiście, potem ze 3h tylko bardzo fajnie, następnie następuje zjazd i lekka zmułka, ale to chwilowe (z 30-1h trwa może) i nie jest specjalnie nieprzyjemne bo dalej czuć większą ilość dopaminy, no a potem to w sumie tylko większy poziom dopaminy niż zwykle zostaje i tyle, czyli taki efekt antydepresyjny jakby jest. Ze snem problemu też nie ma.

Dzisiaj wziąłem jakieś pewnie z pół albo i więcej dawki o 23:00 i do 00:30 było najlepiej, teraz nie ma już takiej rewelacji specjalnej, choć jest dalej świetnie. Zanim mnie ta zmułka złapie to pewnie pójdę spać i zasnę ^_^ Reszta metkata jutro rano, ranek będę miał w robocie fajny :-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 2013 / 84 / 0
Użyj tego przepisu:

Kruszysz 15 tabletek Sudafedu, dodajesz do tego 20ml gorącej wody, mieszasz aż zrobi się zawiesina, filtrujesz to tak jak produkt końcowy a następnie dodajesz 3ml octu. Wkładasz do zamrażalnika. Niech się oziębi dobrze, 10minut.
Następnie bierzesz 3 tabletki nadmanganianiu potasu i ropuszczasz je w 5ml gorącej wody i wkładasz go do zamrażalnika. Gdy już obydwa roztwory będą dobrze schłodzone to mieszamy je dokładnie razem i odrazu wkładamy spowrotem do lodówki na 2h i w tym czasie zamieszać z 2 razy. Czekamy aż wytrącą się ostatnie kłaczki MnO2. Oczyszczamy roztwór z MnO2 poprzez filtrowanie, dodajemy do niego troszke kwasu cytrynowego i walimy dożylnie.

Temat: Przepisy.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2008 przez p4g4y0zzz(X), łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.