4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5406 / 971 / 0
@Stteetart niekoniecznie od razu szpital, tym bardziej że mozna założyć że gość ma wysoką tolerke, mefedron tak mocno aż nie obciąża idzie to przetrwać na pewno jak ma się silny organizm. Sam przeżyłem 1g hexena więc myślę że wiem co mówię.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1975 / 461 / 4
06 października 2026Amon19 pisze:
Siema warianty
Słuchajcie zarzuciłem dzisiaj bombkę z 2g jakoś, no i powiem wam że tak mocno mnie wykręciło że wyjebało mi psychozę i zacząłem wiedzieć zjawy/duchy/potwory, ten stan utrzymywał się około 2 - 2.5h.

I mam do was pytanie, podejrzewacie że mogłem przedawkować? Ewentualnie jak wy to rozumiecie
tak k***a ... przedawkowałeś... i zakładając, że to był mefedron... to się ciesz że to był mefedron a nie NEP/HEX czy A-PVP
mef ma to do siebie, że jest ( jakby to delikatnie ująć ) dośc delikatny dla ciśnienia i serducha... ale z ta delikatnością to wiadmo - wszystko zalezy od tego jak się wać pan prowadzisz

Jak ćwiczysz/wysypiasz się/dbasz o kondychę, prowadzisz zbilansowaną dietę ( ja pierdole i ja to pisze do ćpuna nie do kulturysty ) ... to mef będzie działał spoko ( jesli jesteś zdrowy i wczesniej nie uszkodziłes wątroby, nerek czy tam głowy różnymi innymi specyfikami )

2 gram... może nie jest to dawka śmiertelna, ale metabolity ( ich ilość ) to już inna kwestia i z pewnością dzadzą o sobie znać juz praktycznie do końca życia.
Chłopie, jak potrzebowałemś nie wiem energii większego speeda to się nie zamawia mefa tylko coś co ma potencjał dopaminowy/stymulacyjny - bo chyba o to Ci chodziło czy się mylę?
w ogóle nie czaję takich dawek... nawet dla mnie "konesera" mefedronów... dawka 500mg to grubo za dużo... 250... to dawka która robiła mnie zawsze dobrze bardzo rzadko ( praktycznie wcale ) wrzucałem 300... ale nawet w cugu uzależnienia parę lat temu, gdzie smyrałem temat dziennie nie przyszło mi do głowy aby załadować 2 gramy.

mimo wszystko życzę Ci obyś się ogarnął. pozdro.
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.