06 października 2026Amon19 pisze: Siema warianty
Słuchajcie zarzuciłem dzisiaj bombkę z 2g jakoś, no i powiem wam że tak mocno mnie wykręciło że wyjebało mi psychozę i zacząłem wiedzieć zjawy/duchy/potwory, ten stan utrzymywał się około 2 - 2.5h.
I mam do was pytanie, podejrzewacie że mogłem przedawkować? Ewentualnie jak wy to rozumiecie
mef ma to do siebie, że jest ( jakby to delikatnie ująć ) dośc delikatny dla ciśnienia i serducha... ale z ta delikatnością to wiadmo - wszystko zalezy od tego jak się wać pan prowadzisz
Jak ćwiczysz/wysypiasz się/dbasz o kondychę, prowadzisz zbilansowaną dietę ( ja pierdole i ja to pisze do ćpuna nie do kulturysty ) ... to mef będzie działał spoko ( jesli jesteś zdrowy i wczesniej nie uszkodziłes wątroby, nerek czy tam głowy różnymi innymi specyfikami )
2 gram... może nie jest to dawka śmiertelna, ale metabolity ( ich ilość ) to już inna kwestia i z pewnością dzadzą o sobie znać juz praktycznie do końca życia.
Chłopie, jak potrzebowałemś nie wiem energii większego speeda to się nie zamawia mefa tylko coś co ma potencjał dopaminowy/stymulacyjny - bo chyba o to Ci chodziło czy się mylę?
w ogóle nie czaję takich dawek... nawet dla mnie "konesera" mefedronów... dawka 500mg to grubo za dużo... 250... to dawka która robiła mnie zawsze dobrze bardzo rzadko ( praktycznie wcale ) wrzucałem 300... ale nawet w cugu uzależnienia parę lat temu, gdzie smyrałem temat dziennie nie przyszło mi do głowy aby załadować 2 gramy.
mimo wszystko życzę Ci obyś się ogarnął. pozdro.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.