Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 990 / 533 / 0
@gazyfikacja plazmy

Bez urazy, ale u 90 procent narkomanów jest to niewykonalne. I sam jestem w tym gronie całym sercem.

A szczególnie w tym wątku który dotyczy uzależnienia od amfetaminy. Opiatowcom też byś polecał małe dawki heroiny? No przecież każdy z nas wie jak to się skończy.
Jeśli ktoś jest rasowym spidiarzem nie ma żadnej mowy o żadnych małych dawkach i radzę sobie wszystkim wybić ten pomysł jak najszybciej z głowy, choć już wiem że lampeczki buzują w mózgu
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 553 / 78 / 0
jak juz czlowiek sie wpierdoli w stimy bez opamietania to raczej ciezko jest wrocic do "20mg rano i spokoj" ;p

mozg ktory zobaczyl jak jest dobrze gdy puszczą lejce już będzie pamiętał ten stan i u mnie dziala to podręcznikowo, bo nieważne ile wpierdole ścierwa i tak mi mało i brak tego czegoś. ale może to mety mi brak, chuj wie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.