Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Taaa, zredagowałem tylko tekst, żeby był bardziej przejrzysty sorry. W 8 dni? To będzie hardcore w chuj… myślę, że Ciężko będzie to przetrwać. Ale muszę w końcu podjąć jakieś kroki, bo ten nałóg mnie wykańcza a chcę zacząć normalnie żyć. Więc spróbuję tak jak mówisz. Jak już dojdę do 0, długo jeszcze mogę się telepać?
  • 52 / / 0
hej, jak może wyglądać skręt po morfinie po 6 miesiącach ciągu morfiny iv w dawce od 200 do 600 mg dziennie?
planuję odstawić i chcę to zrobić w domu tzw. cold turkey, ew. wspomagać się ibuprofenem/benzo
even pills turn to powder, baby
can you sit right next to me and crush 'em down?
  • 716 / 141 / 0
Nikt ci nie powie dokładnie jak będzie wyglądać, jest to kwestia dosyć indywidualna. Spodziewaj się na pewno że nie będzie to coś co przejdzie w dwa dni i będziesz musiał być przygotowany.
I thought I was God's own drug addict
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect

:tabletki:
  • 52 / / 0
czasowo wyrobię się w 2 tygodnie żeby wrócić do żywych? chce wziąć na ten czas L4 w pracy i wrócić po jakimś czasie
even pills turn to powder, baby
can you sit right next to me and crush 'em down?
  • 716 / 141 / 0
Zależy o co pytasz, same fizyczne objawy prawdopobnie już miną, a to czy cie nie dojebie depresja po odstawienna itp to już inna sprawa. Możesz mieć takie ciśnienie na przyjebanie że nawet mimo że fizyczne objawy miną to nie będziesz w stanie funkcjonować. Ale nikt ci tego nie stwierdzi na 100% dowiesz się sam po czasie
I thought I was God's own drug addict
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect

:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.