Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
czy NEP walony dzien wczesniej moze dac jakis wynik w testach aptecznych na mocz?
ewentualnie mogl byc z domieszka 3-cmc jeszcze
  • 3 / / 0
Test combo robiony przez SOR - napizgany benzo, trampkiem i wódą wyszlo tylko thc, a palilem 36h wczesniej.

Jest tabelka wykrywalnosci i jest dosc prawdziwa.

Zastanawiam sie czy w sluzbie zdrowia maja jakies chujowe tanie testy, czy moze chcieli mi pojsc na reke i nie wpisali w karte.
  • 93 / 3 / 0
Bupropion dał fałszywie pozytywny test z moczu na mefedron, wg ChPL daje też na amfetaminę. W szpitalu oczywiście nie wierzyli, że stymulanty, a szczególnie beta-ketony to nie moja bajka. W ChPL piszą o fecie,k więc możecie się powołać, o mefedronie nie, ale w sumie i to keton to keton..
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.