Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Pewnie to nie łysa bo blaszki białe, ale wyrwał się z korzeniem i czy to jest znak że już gdzieś tu rosną? Beskid Śląski, na szalku w pasie trawy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
Cześć czy którys z tych grzybów to łysiczka? Te jedne mają białe blaszki więc wydaje mi się że nie ale czytałem w internecie że młode łysiczki mogą mieć białe blaszki więc wolę się tutaj zapytać.
  • 781 / 181 / 0
@Muchomorek17

To nie to
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 6 / 1 / 0
Cześć. Czy to one? Szukam już trzeci sezon i niestety dotychczas nie udało mi się ich znaleźć. Teraz jestem przekonany, że trafiłem. Było tylko kilka sztuk więc zostały na miejscu.
  • 393 / 126 / 2
@Nowaziemia034
Nie, to myceny chyba. Nie wiele z Psilocybe ma to wspólnego
@Thex99
Serdeczne gratulacje, to one. Wracaj tam mordo czym prędzej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.